Pirelli kalendár na rok 2015

pridal kara 18.11.2014 o 20:16


Fotky z asi najprestížnejšieho kalendára sú na svete.

Prestížny kalendár. Trocha čudné slovné spojenie. Ale ako inak pomenovať kalendár, ktorý si ani my bežní smrteľníci nemôžeme kúpiť. A teda aj keby sme mohli, asi by sme na to nemali. Kalendár sa dostane do rúk len pár vyvoleným a nikdy sa nevie, kto bude tým šťastným. Mám ale takého blbého tušáka, že aj u Kardashianovcov doma bude jeden visieť. Tí sa totiž vedia votrieť všade. Dokonca aj na titulku Vogue.

A čo je na ňom také špeciálne? To vám, bohužial, nepoviem. Sama to totiž neviem. Dvanásť modeliek, nejaké holé cecky, známy fotograf. Skrátka nič výnimočné. Toto bude už 42. vydanie a nafotil ho fotograf Steven Meisel už v máji.

Čo ma ale najviac zarazilo je fakt, že Adriana Lima tam vyzerá ako retardovaná. 11 pekných fotiek a jedna fakt veľmi škaredá. Adriana sa mi síce nikdy nejako obzvlášť nepáčila a niečím, nevedno čím, ma nevýslovne irituje, ale toto je už druhé fotenie v poslednom čase, na ktorom vyzerá fakt divne.

Do kalendára sa dostala tento rok aj plus size modelka Candice Huffine. Je to prvýkrát za 42 rokov, čo je medzi tými pár vyvolenými aj baba plnších tvarov. A buď ju fakt strašne vyretušovali, alebo fakt strašne schudla. Normálne totiž vyzerá takto.

Keď vám bude pikaču zavadzať vo výhľade, stačí kliknúť na fotku.

Január – Adriana Lima

Február – Natalia Vodianova

Marec – Joan Smalls

Apríl – Candice Huffine

Máj – Carolyn Murphy

Jún – Anna Ewers

Júl – Cameron Russell

August – Sasha Luss

September – Karen Elson

Október – Isabeli Fontana

November – Gigi Hadid

December – Raquel Zimmerman







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk