Strašidelná Beyoncé

pridal Lilinka 25.11.2014 o 19:21


Queen B a jej nové klipy.

Nezvyknem veľmi písať o videoklipoch, ale pri tomto mi to nedalo. Beyoncé už zdá sa, nevie ako zaujať. Znepokojujúci mal byť jej akože strašidelný klip. Nevydalo. Ale predsa je tam plno znepokojujúcich vecí. Znepokojujúce je aj to, že som si slovo znepokojujúce príliš obľúbila. Ale k veci. Prvá znepokojujúca vec je blond parochňa na černoške. Bey však už černoškou nazývať nemôžeme. Pretože ja po dvoch návštevách solárka som väčšia černoška ako ona. S tým bielením to už preháňa. Začína vyzerať ako keby sa každý večer lúhovala v save. Roztiahnuté nohy a pózy ako z porna alebo Rihaninho klipu Pour it Up v kombinácii so zahodením speváckeho potenciálu sú už otrepané. Okrem toho celý čas len mumle ako sfetovaná. To asi z toho sava. Niekto si asi veľmi zakladá na tom soudtracku pre film Fifty Shades of Grey. Však posúďte sami.

 Deja vu

Videoklip Haunted nie je tak úplne nový. Bol už na Beyoncinom vizuálnom albume, no my smrteľníci, ktorí sme si album nekúpili, sme doteraz videli len 30 sekundové ukážky na jej youtube. No Beyoncé včera vydala platinovú edíciu albumu a všetky klipy nahrala na youtube v plnej dĺžke. Okrem remixov sú na albume aj dve nové pesničky. K jednej z nich už v piatok zverejnila klip.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk