Lewisa Hamiltona chce každá žena

pridal L 27.11.2014 o 22:58


Lebo je to proste chlap na 1tku. A ešte k tomu relatívne sexy.

Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton sú spolu už 6 rokov s niekoľkými pauzami. Nicole sa ako správna zamilovaná puťka žena chodila s radosťou pozerať na jeho preteky F1. On sa však nechal pekne zahanbiť pri jednom rozhovore v rádiu keď nespoznal jej pesničku.

Moderátor si pre neho pripravil známe pesničky, a on mal uhádnuť názov. Pred začiatkom však poznamenal, že na mená veľmi nie je. Na počudovanie však uhádol všetky, samozrejme okrem Nicole Scherzinger.
Keď mu zapli Scream, ktorú jeho milá nahrala pred 7 rokmi s Timbalandom, uhádol len Timbalanda. A potom si tipol, že to je Justin Timberlake. Trapas… Moderátor mu len povedal: „To je niekto, kto sa volá Nicole Scherzinger. Počul si už o nej?“ Na čo Lewis rýchlo spanikáril a povedal, že teraz mu to doma dá všetko vyžrať. Nezabudol sa aj vyhovárať ospravedlniť, že keď nahrala tú pesničku, tak spolu ešte neboli.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk