Walkerov odkaz žije ďalej

pridal Lilinka 30.11.2014 o 16:25


Dnes je to presne rok od smrti Paula Walkera a jeho kamaráta Rogera Rodasa. Paul sa do našej pamäti zapísal najmä ako herec z filmovej série Fast and Furious, ale tiež ako človek, ktorý sa nikdy na nikoho nepozeral zhora.

Po roku od Paulovej smrti poskytol jeho mladší brat Cody, ktorý ho zastupoval v nedokončenej Furious 7 a v charite Reach Out WorldWide, rozhovor pre magazín Eonline.

“Reach Out WorldWide pokračuje v pomáhaní ostatným, dokonca aj po tom, čo jej hlavný zakladateľ, môj brat Paul Walker, odišiel. Viem, že by bol nadšený, keby to vedel. ROWW zmenilo jeho život a bol na to pyšný.“

Za uplynulých 12 mesiacov táto charita rozdala deťom stovky balíčkov s pomôckami do školy, vyzbierali peniaze a hračky, vyslali tím, ktorý pomohol obetiam ničivého tornáda a pomohol aj na zdravotníckej misii obetiam tajfúnu Haiyan na Filipínach.

„Tieto misie naozaj zmenili život všetkým zainteresovaným. Som hrdý, že som mohol byť toho súčasťou. Tento rok bol veľmi náročný, ale aj veľmi prospešný. Organizácia ROWW by rada poďakovala všetkým našim priaznivcov, ktorí nám pomáhali počas tohto veľmi zložitého roku. Vďaka vám Paulov odkaz žije ďalej cez ROWW. Som veľmi šťastný, že som mal takého veľkého brata“

Na otázku, čo by sa mali ľudia naučiť od Paula, odpovedal:

„Žite svoj život naplno. Veľa sa smejte, milujte a nájdite skutočné šťastie. Pamätajte, že nezáleží na tom, ako cool si myslíte, že ste, nikdy nebudete dosť cool na to, aby ste sa na niekoho pozerali zhora.“

s Codym

s frajerkou

3. apríla budúceho roku, si budeme môcť pozrieť posledný film s Paulom, v ktorom nedokončené scény pomáhali dotáčať jeho obetaví dvaja bratia Cody a Caleb.

Ja už len chcem dodať. Neponáhľajte sa. Radšej prísť neskoro, ako vôbec.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk