Svadba v nedohľadne?

pridal kara 4.12.2014 o 20:53


Medzi Johnnym Depom a Amber Heard to vraj škrípe.

A vraj sa teda do plánovanej svadby veľmi nehrnú. Johnny opustil rodinu a skočil po hlave do vzťahu s promiskuitnou a bisexuálnou Amber, ktorá je od neho takmer o polovicu mladšia,  dalo sa teda vôbec čakať niečo iné?

Amber sa vraj veľmi nezmenila a stále rada flirtuje a skúša. Pre magazín People to potvrdil nejaký blízky kamarát Deppa. „Teraz sa do svadby naozaj veľmi nehrnú. Johnny je síce do Amber zbláznený, ale vo vzťahu majú problémy. Amber flirtuje a má rôzne vzťahy, nie je pripravená sa usadiť.“

Ďalší zdroj sa zase vyjadril, že sa „neustále hádajú. Obaja majú veľmi extrémne povahy, takže hádky vznikajú veľmi ľahko.“

Dokonca sa povráva, že spolu nestrávili ani Deň vďakyvzdania. Ďalší zdroj zase potvrdil, že aj keď Amber na začiatku často navštevovala Johnnyho na natáčaní drámy Black Mass, teraz ju tam takmer nevidieť.

Ktovie ako to dopadne, ale Vanessa ho už zrejme naspäť nevezme, keďže už druhý rok randí s francúzskym spevákom Benjaminom Biolayom.

Johnny s Vanessou a deťmi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk