Po čom ženy (ne)túžia

pridal Lilinka 10.12.2014 o 21:18


A kto to má kua vedieť?

Dajme si dnes dvoch hastrošov. Nemôžu byť vždy len sexoši. To by potom nebola prča. Mel Gibson, ktorý kedysi bol sexošom, nám trošku zostarol. Keďže je však mladý duchom, vymódil sa po ceste z fitka. Nezabudol veľmi retardovane držať nejaký ten ajfón, aby nám tak ukázal, že nepatrí do starého železa. Efekt bol však presne opačný ako Mel očakával. Takto vystrojení zvyknú utekať senilní dedkovia zo sanatória, kde ich odložia ich vďačné deti. Teda až na ten ajfón. Och, ako ho ohlodal ten zub času.

Takže po čom ženy túžia?

Správny muž má vždy držať krok s módou. Mal by vlastniť aj drahý cool mobil.

Musí mať rázny sexy krok.

A aj sexy výraz v tvári.

Keď už sme pri zuboch, tak bývalý muž Courteney Cox alias Moniky z Friends, si dal spraviť dva fekfi zlaté zuby. Našťastie vraj len dočasné. Jeho zubár má asi riadny zmysel pre humor, alebo si len z nudy pustil rajský plyn, len tak na dve hoďky počas obeda. Ak sa mi chystáte oponovať, že obedová prestávka trvá polhodinu, maximálne hodinu, tak máte pravdepodobne rovnako fekfi úsmev ako David. Dojem utečenca z blázninca nezachránila ani krásna kytica ruží, ktorú držal v ruke. Dres s číslom 50 naznačoval vek, na ktorý 43 ročný David vyzerá. A to ste šomrali, že Keanu vyzerá staro.

Správny muž musí mať zvodný úsmev.

A musí holdovať nejakému športu.

Musí mať výraz intelektuála.

A samozrejme, musí to byť romantik.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk