Celebritné veštby na rok 2015

pridal kara 14.12.2014 o 21:52


Pre InTouch Weekly vyveštil Thomas John – celebritný veštec.

Jennifer Aniston a Justin Theroux spolu vraj zostanú naozaj dlho. Podľa Thomasa ich budúci rok čaká tajná svadba, na ktorej určite nebude viac ako 100 ľudí a svadba bude zrejme na pláži.

Angelinu a Brada podľa Thomasa nečaká šťastný rok. Už teraz u nich vidí hádky a zdá sa mu, že už spolu nežijú, no budúci rok sa vraj rozchod potvrdí.

V prípade Liama Hemswortha a Jennifer Lawrence by malo zase priateľstvo prerásť do lásky a Thomas u nich vidí zásnuby. Ktovie, koľko pred veštením vypil.

Medzi Beyncé a Jožom je vraj skvelá vzájomná komunikácia, ale stále aj nejaké hádky. Rozchod u nich síce vidí, ale budúci rok to ešte nebude. Bude len ďalšie bábo, vraj ďalšie dievčatko.

Karol a Kim tiež budúci rok ohlásia tehotenstvo, podľa Thomasa to stihnú do jari.

Thomas vidí v čarovnej guli a bruchu Katky Middleton dievčatko. Tá sa vraj bude volať Diana, keď nie prvým menom, minimálne aspoň druhým. Myslím, že nikto v prípade dievčatka ani nič iné nečaká…

Zvláštne, na čom všetkom si už dnes ľudia stavajú kariéru. Toľko vám naozaj vyveštím aj ja. A predpokladám, že moje veštby budú pravdepodobnejšie ako rozchod Brada a Angeliny alebo zásnuby Liama a Jennifer.

Veštím, veštím, že Miley pôjde budúci rok na odvykačku. Vo svojej krištáľovej guli vidím zlý koniec pre Amandu Bynes. Vo svojej guli vidím….vidím…nevidím, nejaký obrovský zadok mi zabral celú guľu. Aha, to je len Kim Kardashian, ktorá aj počas jej druhého tehotenstva narastie do veľrybích rozmerov. Veštím aj to, že aj druhé tehotenstvo Beyoncé bude spochybňované.

Odteraz ma volajte Teodora. Veštica Teodora.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk