Ako trávili Vianoce retardi?

pridal Lilinka 26.12.2014 o 19:07


Presne tak, ako by ste čakali.

Milý Santa,

Tento rok som bol dobrý…no dobre, tak nie až tak dobrý…vlastne som bol úplný penis, kúpim si niečo sám!

Takto nejako si predstavujem vianočnú poštu od Justina Biebera. Ten si totiž povedal, že si tieto Vianoce dopraje, a kúpil si fungl nové vyleštené lietadlo. Hm…práve sa vaše nové xboxy, ajfóny a tablety prepadávajú od hanby. Blondínečka sa nám pochválila na sociálnej sieti fotečkou svojho vianočného darčeka v póze, ktorá už prihriatejšia ani byť nemôže.

A vy ste dostali pod stromček ponožky so sobom.

Okrem toho tam dal aj fotky so súrodencom, aby nevyzeral ako úplný úd.

Škoda, že mu nikto nedaroval farbu na vlasy, ktorá nevyzerá ako čerstvo dozretý citrón. Aspoň Bieberovci ušetrili na vianočnom osvetlení. Justinova hlava určite rozžiarila celý dom.

A neboli by to retardované Vianoce, keby sme si nedali ešte jednu blonďavú osôbku, ktorá ako keby s Justinom zdieľala jednu maternicu. Začínam mať pocit, že peroxid vážne poškodzuje šedú mozgovú kôru.

Miley Retardusovie trávila sviatky ako sa patrí. Miesto toho aby aj ona zašla do nejakej nemocnice a trávila čas zmysluplne, celý deň sa vyvaľovala a pridávala na internet fotky vyvaľujúcej sa samej seba. Na Vianoce si urobila kokteil z liekov od psychiatra a užívala si pohodu robením gumičkových náramkov s jednorožcami a ružovými sloníkmi, alebo tak nejako. Jej nový prekacovač totiž trávil Vianoce v kruhu rodiny a ohavných pyžamiek.

Šípim, že toto žltovlasé stvorenie, ktoré je hanbou pre ľudskú DNA, si dalo prifúknuť rypák.

A pridala ešte aj fotky stvorenia, ktoré vznikne, keď na to vhupnú elfskí súrodenci.

Kruh retardov uzatvára Amanda Bynes, ktorá si pod stromčekom našla konečne účinné lieky od psychiatra. Vyzerá to tak, že zabrali, a Amandine vlasy majú opäť normálnu farbu. Na ako dlho, to už ukáže len čas, a samozrejme twitter. Nuž, ale vraj už na liekoch nie je, takže dlho to nepotrvá. Dávam Boľševikovi mesiac. Maximálne dva.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk