Koho zadošek?

pridal sugar 3.1.2013 o 18:52


„Milášik povedz, kohoše zadošek?!“

S tým  „š“ to preháňam, lebo som bola včera  (konečne!) na Hobita. Neviem, čo si mám o ňom myslieť. Či to bolo geni(t)álne, alebo až pričasto zaznievali mená škriatkov, ktoré sa aj tak nedajú zapamätať. A prvá hodina, ktorá sa prevažne odohrávala v kuchyni, mohla byť pokojne skrátená na 15 minút. Ale vidieť po sto rokoch bafkajúceho Gandalfa a elfský Vododol stálo za to. A tiež pozorovať pomýleného Gluma a jeho schizofréniu najvyššieho stupňa (tak zle na tom nie je ani náš Gašparovič) a počuť to slávne „milááášššik“.

Avšak, aspoň viem čo si mám myslieť o tomto zadku. Geniálny. Úplne najgeni(t)álnejší. Veď každá časť tela Jessici Alba stojí za to. Tak ako pánbožko  odflákol prácu pri modelovaní mozgu Coco(t) Austin, tak si nechal záležať na modelovaní Jessicinej figúry. Možno si k tomu pustil pieseň z filmu Duch, aby bol v náladičke a modelovalo sa mu lepšie, tvarovali všetky zákutia, výkutia a tak. Jessica sa o jeho dielo svedomito stará, lebo nikto na svete by neuhádol, že má za sebou dva pôrody. Teda, keby to už niekde nečítal. Takže, nech sa páči, ponúkam vám priehršť fotografií jej štíhleho, svalnatého tela zahaleného do mini bikín. Dámy, ak ste začali už s posviatkovou odtučňovacou kúrou, máte aspoň inšpiráciu. Ak nie, ešte lepšie: Môže vás hriať dobrý (a dobre napapaný) pocit, že Jessica o ten váš skvelý zemiakový šalát a domáce koláčiky prišla. Tak jej treba.

Inak, dali ste si nejaké novoročne predsavzatia? Ak, áno tak aké? Napíšte, nech sa môžeme inšpirovať navzájom. Ja už mám tri: Nefajčím (opäť), necukrím si kávu (aj keď som to dnes 2-krát porušila, ale veď mám na to ešte celý rok) a tretie – pokúsim sa rýchlejšie dostať k veci (aj to som porušila, lebo som v článku o Jess písala o Hobitkovi.) Ale aj snaha sa cení. Na to nezabúdajte, milášikovia moji.

Jessica so svojou najstaršou dcérkou v Mexiku (zvyšok rodiny neodfotili, chudášikovia)

 

 

 

 

 

 

Tancuje práve Jessica gangnam style?

A ešte aby som nezabudla, Glumov rodokmeň (aspoň mališká šasť z neho): Tatuško Brad Pitt

Mamiška Angie

Brašek Rob Pattinson

 Šeštriška Rihanna

Tetuška Viktória Beckham

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk