Lekcia pre paparazzov. Nefoťte Justina Biebera či jeho autá

pridal dominique 3.1.2013 o 9:08


Môže to byť smrteľné. Aj v tom prípade, že za volantom nesedí sám Justin. Ak budete v blízkej dobe zostavovať rebríček zbytočných kurióznych úmrtí, spomeňte si na smrť papaazza. Bude to presne pred týpkom, ktorý si v noci rozospatý priložil k hlave pištoľ namiesto zvoniaceho mobilu, a za Poliakom, ktorý zabil jeleňa na skale nad ním. Zviera po smrti spadlo rovno na neho a zabilo ho.

Toľko ku kurióznym úmrtiam. Ak máte morbídnu chvíľku, odporúčam vyhľadať na nete aj ďalšie. Ono to je vtipné, keby to nebolo zároveň také smutné.

A teraz k Bieberovi či skôr ku paparazzovi. Bolo to nejako takto. Polícia zastavila Justinove auto. Jeden paprazzi chcel mať super exluzívne zábery a fotil na nebezpečnom mieste. Polícia ho na to dokonca aj upozorňovala. Fotky sú fotky. Čo na tom, že v aute Bieber ani nesedel. Auto požičal jeho kamarátom. Paparazza zrazilo iné auto. A zomrel. Koniec príbehu.

Ak budete v LA, dávajte si pozor. Či už ste v aute alebo na kolobežke. Hviezdy a tým pádom aj paparazzi sú všade. A vám nikto neudelí amnestiu ako Darinke.

Plus super správa pre všetky tínedžerky. Justin a Selena opäť randia. Vraj sú na dovolenke v Mexiku, ale nikto ich nefotí, lebo nechce zomrieť. No mohol sa rok 2013 začať lepšou správou? Teda okrem tehotenstva Kim K., ktorá sa už stihla posťažovať médiám, že tehotenstvo je náročné. A to je tehotná asi dve sekundy, ale to je už iný príbeh…

Justin a Selena na začiatku decembra

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk