Novoročné twíty

pridal zoe 3.1.2013 o 0:24


Keďže my tuná sme pravdepodobne generácia, ktorá sa prekliká na sociálnych sieťach až do hrobu, tak som tuto nahádzala pár novoročných celebritných twítov, aby som ukojila obsesívne stavy tých výhradne na internete sa socializujúcich úchylákov, ktorí fejsbúk či twitter nevypínajú ani vtedy, keď im už ide porno.

Tak sa teda bez okolkov pozrime na to, ako trávili Nový rok tie celebritné zadnice, čo si fičia na Twitteri…

Sofia Vergara twítla fotku z reštaurácie s popisom: „Som pripravená prijať Nový rok v Biance! Gracias“. Ja som ti vám tu jej špatnú angličtinu žrala do istého bodu, ale teraz si už myslím, že jej tie ťažké kozy v noci tlačia na mozog.

Rita Ora sa štetčila niekde v Dubaji a twítla: „Je skoro čas! Úžasná šou! Je čas na zábavu! Nový rok arabským štýlom“. No a potom naserkala značnú časť arabskej krajiny, keď na druhý deň zverejnila „kontroverznú“ fotku seba v arabskej pokrývke hlavy. Ja som sa tiež tieto Vianoce fotila s umelohmotnou svätožiarou na hlave, aby som nasrala anjelov…

Paris Hilton aj so svojim jebavičnatým ľavým okom trávila Nový rok so svojou sestrou Nicky v Miami. Twítla pichovinu. Jak furt.

Snooki twítla fotku svojho mláďaťa. Takže dieťa je nažive… A tu je aj vysvetlenie: „LOL! Moja mama dnes stráži Lorenza kým ja hosťujem v šou a kúpila som mu všetky novoročné veci! On je jej rande na Nový rok- aké rozkošné! Som vďačná za mamu a starú mamu!“

Cindy Crawford twítla erektilnú fotografiu seba oblievajúcu sa šampanským. Fotka vznikla  na pľaci počas fotenia s Terrym Richardsonom: „Šťastný Nový rok! Dnes večer potečie šampanské, ale to asi nebude taká sranda ako toto fotenie s Terrym!“

Rihanna postla fotku svojho oka spod Chrisovej periny s textom: „Ešte som nespala!„, zatiaľčo Chris sfotil svoju labu na onej spomínanej perine, aby decentne svetu naznačili, že im to obom jé bé. Gratulujem obom cvokom a odteraz ich už bojkotujem lebo mi len lezú na nerv. Sayonara!

ˇ







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk