Sexy babička a jej hviezdička

pridal sugar 4.1.2013 o 13:30


Ale nie na čele, ale na chodníku. Hollywoodskom chodníku slávy.

Dámy a páni, takto sa starne so cťou:

A takto rozhodne nie: Nežná, romantická tvár pani Wildenstein…

…alebo tutok dračica Amanda Lepore. Len neviem či sa u nej prirodzené ženské starnutie do krásy počíta, keďže sa narodila ako Armand Lepore. Čiže s penisom. Ups.

Okej, dosť bolo obrázkov plastikových zrúd. Helloween už bol. Inak, mohli by ste oceniť, že som sem nešmarila fotku Donatelly Versace. Nedokazuje to len fakt, že vás mám príliš rada, ale aj to, že dobre viem, že tento ksicht, ktorý ma za sebou viac úprav ako Sixtínska kaplnka, máte hlboko vrytý v podvedomí. A veľmi, veľmi dobre si ho viete vybaviť. Tak načo vás trápiť opakovane.

Na Helenku Mirren (67) sa dá pozrieť aj bez rizika, že si ovraciate monitor. A to sa v Hollywoode, kde chce každý vyzerať mladý až napokon vyzerá len smiešne (napríklad ako naša Silvia Kucherenko) cení dvojnásobne. Helen medzi kŕdľom kačiek bez problémov spoznáte. Viac ako napichané pery ju zaujíma jej herecký výkon a svoju hviezdičku na Chodníku slávy si teda rozhodne zaslúži. Mám rada jej filmy, najmä tie, okolo ktorých nie je až taký komerčný humbuk. Mnohé z nich mi niečo dali. Odporúčam Calendar Girls a rozhodne Shadowboxer. V tom druhom menovanom si to rozdáva s Cuba Gooding Juniorom. Vyslovene rozdáva. Nohy od seba vysoko vo vzduchu a Cubova čokoládová riť medzi nimi.V čase natáčania mala okolo šesťdesiatky a predsa sú tie scény… estetické. No nemá sa za čo hanbiť táto pani.

Hellen a jej v poradí 2488. hviezda na Hollywood Walk of Fame

 

 

Helča s manželom Taylorom Hackfordom a synmi Riom a Alexom

 Helenka za mlada. Na staré kolená a kĺby sa mi zdá omnoho krajšia, zaujímavejšia

 

 

 Niekto zhotovil fan video na spomínaný film Shadowboxer. Od 2:45 to začína byť zaujímavé…

 



Zaradené pod: Celebrity, ceny




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk