Predtým ako sa stali slávni…

pridal sugar 6.1.2013 o 22:47


..boli deti. To by ste nikdy neuhádli, však?

Nastal čas vrátiť čas. O dobrých pár rokov späť. Stále sa hrabeme v aktuálnom živote celebrít, tak pre zmenu poďme do minulosti. Keď boli celebrity ešte celkom maličké, neznáme a pomerne chudobné. No chudobné… Taká Nicky Hilton ani nevie, čo to slovo znamená. V jej slovníku podľa všetkého zrejme absentujú aj pojmy ako „práca“, „povinnosť“, „šetrenie“ a podobne. Nuž Nicky sa spolu so svojou prijebanejšou sestrou Paris vedela narodiť. Nachádzala sa v tých správnych semeníkoch a prerazila si cestu do toho správneho vajíčka, aby sa stala súčasťou zhýčkanej rodiny dedičov megaimpéria. WOW. Kým toto dosiahla, namakala sa hádam viac ako Frodo s prsteňom, ktorý niesol do Mordoru. Možno v minulom živote opatrovala ľudí chorých na lepru, a tak sa jej to teraz všetko pekne vrátilo. Len, ak teda existuje tá povestná karma, by ma zaujímalo, čo zlé urobili vo svojich minulých životoch všetky tie hladné deti s vypuklými bruškami, ktorých je na svete tak veľa…

Poďme na niečo veselšie. Justin Bieber. Vidíte? Stačí povedať jeho meno a už sa škeríte popod fúz. Najmä, ak ste práve nahúlení. Vďaka nejakému dobrákovi, ktorý Justina odfotil na žúrke ako si veselo poťahuje z jointa, sa svet dozvedel krutú pravdu: Justin UŽÍVA DROGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aspoň tak o tom píšu všetky médiá a práve tieto (posledné) slová vykrikujú mladé dvanásťročné panny, ktoré preto skáču z vysokých brál. Mladé dievčatá dokážu urobiť tragédiu zo všetkého od pupáka na brade až po spomínaného JéBé-ho. Veru také sme my ženy. A homosexuáli. Teatrálne/i.

Aj tu na pikoškách sa viedli dlhé diskusie o tom, že Justin nefajčí trávu, ale je to jeho dvojník. Lenže, keby to nebol Justin, tak by sa za to zrejme neospravedlňoval na (akoby povedal Patrik Švajda) tvajteri svojim fanúšikom. No nie? Ale veď nach si zahúli. Aspoň bude chytať „papavku“, viac jesť a možno z neho ešte narastie kus chlapa. Cesty celebritné sú nevyspytateľné.

PS: Kto nevie, úplne hore je Lea Michele.

Nicky Hilton

Tori Spelling sa tiež narodila do zlatého zámku, ale aspoň pracovala… chvíľku… ako herečka

Justin Bieber a jeho hmlisté ospravedlnenie za jointa, ktorých vo svojom živote ešte vyfajčí haldy – tak ale musí hrať formu. Aby táto „tvajterova“ správa nebola úplne  zbytočná, upozornil v nej aj na svoje turné: “Everyday growing and learning. trying to be better. u get knocked down, u get up. back on tour tomorrow. ready to see u all smile. time to do what im supposed to be doing. performing. #BELIEVEtour”

Emma Roberts. A toto prirovnávajú k Júlii.

Ashley Tisdale

Channing Tatum

Channingova manželka (ktorá práve čaká ich prvého potomka) Jenna Dewan-Tatum

Snooki

Hilary Duff

Kendall Jenner (mladšia sestra Kim Kardashian)

Tyra Banks







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk