Jay-Zí je skupáň

pridal zoe 7.1.2013 o 18:47


Kým Jay-Zí vysedáva na basketbalovom zápase v Barclays Centre v Brooklyne so svojou manželkou Beyonce, jeho dvanásť mesačná dcéra Blue musí pri vchode do centra slinami leštiť návštevníkom topánky. Naj si zvyká…na ťažký život.

Nikdy netreba veriť všetkému, čo je niekde napísané. Ani tomu, čo hovoria v telke. A aj keď vám vlastná mať tvrdí, že to kura isto nie je poľské…aj to by som si overila. Jay-Z nie je žiaden skupáň a svoju dcéru nenecháva slinami leštiť nič iné než jej vlastný cumeľ. Zlatý. Obrúbený diamantmi. So zabudovaným domácim kinom. Okej. Ani to nie je pravda.

Pravdou je, že svojej dcérke dožičí minimálne taký luxusný život, aký má on s mamičkou. V spomínanom Barclays Centre v Brooklyne prenajíma apartmán pod prízemím v hodnote jeden milión dolárov ročne. V apartmáne je pre Blue vyhradený veľký priestor s hračkami. Tento Jay-Zího VIP priestor je asi jeho najdrahším z jedenástich priestorov, ktoré si prenajíma počas roka. Zvyšné priestory ho vyjdú priemerne na 550 000 dolárov ročne (za každý jeden priestor). Apartmán pod Barclays Centrom mu slúži nielen ako škôlka pre Blue, ale aj ako presklené ihrisko pre dospelých s barom so šampanským a gigantickou televíziou. Apartmán dovolí používať aj svojim priateľom a známym, ak ho práve nepoužíva on. Niet divu, že si prenajíma apartmán pod gigantickým športovo-kultúrnym strediskom. S Beyonce sa často zúčastňujú športových hier a podujatí.

Na zápase NBA medzi Brooklyn Nets a New York Knicks v spomínanom Barclays Centre v Brooklyne v novembri.

 V októbri minulého roku pomohla Beyonce v tomto centre ukončiť posledné ôsme vystúpenie svojho manžela. Prišla ako prekvapenie, o ktorom diváci netušili. Spoločne predviedli pieseň „Crazy in Love“ a na záver si dali pusu. Nový rok odštartovala Beyonce súkromným vystúpením pre 700 ľudí v Las Vegas.

Možno ste už počuli aj to, že Beyonce podpísala kontrakt so spoločnosťou Pepsi na sumu 50 miliónov dolárov. Myslím, že ten zlatý cumeľ pre Blue, ktorý som si vymyslela na začiatku mi už nepripadá ani tak nereálny. Vlastne myslím, že ich má niekoľko takých zapadnutých pod postieľkou.

Na svojej Tumblr stránke uverejnila pred Vianocami fotku seba a Blue Ivy na jachte.

A začiatkom decembra si s Jay-Zím vyrazili do klubu v Soho.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk