Pár modeliek, ktoré budú veľké aj v roku 2013

pridal sugar 7.1.2013 o 13:54


„Veľké“ asi nie je najvhodnejšie slovo, ktorým by sme mohli opísať týchto 8 topmodeliek, ktoré by sa pohodlne zmestili a bezpečne vyviezdli na 32. poschodie mrakodrapu vo výťahu pre tri osoby. Pokiaľ však spomínané slovo použijeme v zmysle „vysoké“ či „superžiadané“, tak je to v porádečku. Práve to som to myslela. Že je po nich väčší dopyt ako na Slovensku po kyslých uhorkách. A veľké sú jedine tuto prsia Kate Upton. Trištvrte majetku získala práve vďaka týmto dvom dievčatám.

Modelky sú pre našu spoločnosť nepostrádateľné. Lebo inak by sme sa pri pohľade na ich dokonalé (vyfotošopované) telá a ksichty, my ženy necítili mizerne, neatraktívne, tučne a nechceli sa im podobať. A tiež by si nás chlapi s nimi neporovnávali a prišli by o polovicu svojich sexuálnych fantázií. A to by bola hotová katastrofa! Preto modelky potrebujeme. ?? Tu je pár mien, ktoré sa s pravidelnosťou monoskopu na STV objavovali na titulkách magazínov minulý rok, či roky predtým a o svoj status najžiadanejších zo žiadaných sa nemusia triasť ani v tomto roku.

Bodujú hlavne dievčatá z Victoria´s Secret (Candice Swanepoel, Adriana Lima, Miranda Kerr…), pretože dostať sa do tejto exkluzívnej modelingovej spoločnosti automaticky znamená šialený záujem médií (a solventných mužov). Čo sa týka  Mirandy Kríkovej, alebo teda Kerovej (keruje, alebo je z keru?) už dlhšie sa pošuškáva, že jej manželstvo s Orlandom Bloomom stroskotalo a už to len hrajú, kým sa rozhodnú oznámiť to celému svetu. Tieto dohady vznikli jednoducho. Kedysi boli na seba nalepení a držali pevne ako žuvačka pod stolom a už dobrého pol roka sa spolu nikde neobjavujú. Navyše akoby si ich spoločného synčeka Flintu Flynna striedali. Jeden týždeň sa s ním ukazuje jeden, potom druhý. Avšak pár dní dozadu som ich videla všetkých troch na fotkách a Orlando si navyše s Mirandou vymieňali bozky. Ale to robili aj Seal s Heidi Klumovie a odrazu ohlásili rozchod a na svetlo sveta vyšla pravda, že Heidi si to rozdáva s ich nie veľmi sympatickým bodyguardom. Naozaj nechápem, čo na tejto hore škaredosti Heidi vidí. Seal bol aspoň sympaťák. Zdá sa, že zatúžila po bielych penisoch, ktoré sú predsa len v priemere kratšie ako kábel od predlžovačky a nastokla sa na prvý, ktorý uvidela. To je moja teória. A basta.

Kým Heidi sa už medzi výber mladých modeliek v kurze nedostane, Erin Heathertonn sem patrí. Tiež je modelkou Victoria´s Secret a tiež patrí do veľkej skupiny tých, ktoré poctil svojou pozornosťou Leo Kaprík. Odvtedy je Erin v kurze ešte viac. Len nikto nevie či už Lea omrzeli jej pehy a rozišli sa. Ale je to pravdepodobné.

Irina Shayk

Kelly Brook je netypická modelka. Miesto tela ako lata má krivky, ktoré ju preslávili

Adriana Lima

Candice Swanepoel

Doutzen Kroes

Kate Upton

Miranda Kerr

Emily Ratajkowski

Erin „Pretiahol ma Leo, teraz som žiadanejšia, juhú!“ Heatherton







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk