Pamela Anderson na ľade

pridal dominique 8.1.2013 o 13:14


Skončila. Môžu za to prsia. Ako za všetko v jej živote.

Čas Pamely (45) sa utopil spolu so seriálom Baywatch. Pam si v časoch svojej mladosti na seba vedela zarobiť, no neskôr dostávala peniaze len za to, aby sa objavila na nejakej párty, alebo sa aby sa na nejakej párty objavila bez nohavičiek. A to musela to aj dokázať.

Pam išla do britskej show Dancing on Ice s cieľom zarobiť prachy. Dane sú sviňa, vie to aj Lohanka. A Pamela visí vcelku dosť. Jej skvelý plán stroskotal, keď jej diváci neposlali dostatočný počet hlasov. Pam viní šaty i stajlistky, ktoré šaty pripravovali, ale vraj jej mohlo ublížiť aj to, že sa ich priamo na ľade snažila upraviť, lebo zrazu jej strašne vadilo, že niekto uvidí aj druhú polku jej pŕs. S hviezdičkami na bradavkách by možno dostala hlasov viac. Nuž, stáva sa. Pam povedala: „Moje prsia vypadávajú. To je bežné v mojom živote.“

Blondínkina zúfalosť nekončí. Plán do budúcna je jasný: Pôjde do Las Vegas a požiada o svoju vlastnú show. Ešte nevie o čom bude. Možno o vypadávajúcich prsiach.


 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk