Alexander Ludwig a slnko, seno, radiátor

pridal sugar 9.1.2013 o 14:01


Nuž seno na týchto fotkách nenájdete ibaže by to bola metafora na farbu Alexandrových vlasov. My tu máme v lete seno, Havajčania zas leto celý rok, žiadne seno a more navyše. Hmm…to znie fér! Nuž a presne na Havaj zobral na výlet Alexander Ludwig svoju bielu, šialene vypracovanú hruď. Poďte sa pozrieť.

„Dokelu, v okolí jedného kilometra žiadne dieťa, ktoré by som zabil. Ani žraločie.“

Viete kto je Alexander Ludwig? Ja som nevedela, az kým som nevidela „The Hunger Games“. Hral tam naozaj tvrdého týpka, ktorého vraždenie detí tešilo. Ešte maj aj také príjemné meno, že Cato. No romantika. Ako celý ten film, kde sa kŕdeľ detí musel povraždiť, aby pobavil masy pri telkách. A mal vyhrať najlepší, ale nakoniec vyhrali dvaja. Viac vám už nejdem písať, lebo ma zase obviníte zo spoilerstva ako minule. Hlboko sa ma to dotklo. Tak posielam vrúcne bozky a objatia tej pikoškárke, ktorá mi napísala, že nechcela vedieť, že v predposlednom Twilighte Bella otehotnie, a že teraz nemá vôbec zmysel ísť na to do kina. Ach, jaj.

Tuto Ludwig sa stal vďaka „The Hunger Games“ veľkým idolom dievčat. Nuž pre mňa je tiež zaujímavý, keď si ho pozerám od nôh k hrdlu a práve pri tom hrdle s myškou zastanem. Chcem tým citlivo naznačiť, že jeho tvár ma až tak neoslovila. Vlastne naopak. Je mi totálne nesympatický. Na môj vkus má oči veľmi blízko seba, odstávajúce uši a krivý nos. A úzke pery, aby som nezabudla. A malú hlavu k telu. Ja viem, ale veď dušu môže mať krásnu. Plus v kombinácií s jeho bicepsmi… Len do mňa nezačnite hádzať zhnité ovocie a zeleninu za to, že som si dovolila vysloviť názor.

Alexander Ludwig s frajerkou Nicole Marie dovolenkujú na Havaji

 

 

 

 

 

 

Alexander a jeho tvár poskladaná z častí, ktoré ku sebe moc nejdú…

 

Bu!

 A aby ste na mňa toľko nefrflali, že vám ohováram idol, tu je ako sexoš (vďaka dobrej fotke)

 

 

 A tu je v „Hunger Games“. Pokračovanie filmu sa už pár mesiacov natáča…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk