The Vampire Diaries sa po pauze opäť vracajú

pridal sugar 11.1.2013 o 18:51


Fanúšikovia a fanatici Upírskych denníkov, taste diáre, kalendáre alebo si píšte za uši: 17. januára sa v USA odvysiela desiata epizóda vášho obľúbeného serošu s názvom „After School Special“.

 

„Čo ti ebééé! Jeremy objím ma tými svojimi mocnými rukami a už nikdy nepusti až kým nás smrť nerozdelí! Alebo sa jednému z nás nebude chcieť ísť na záchod.“

Počkajte, najskôr si musím pozbierať svoje vypadnuté oči, ktoré spôsobil Jeremy alias Steven R. McQueen v bielom tielku… Ech, sakriš, ešte hľadám druhé oko, s jedným sa mi dosť ťažko píše… zo všetkých fešáčikov sa mi vo „Vampire Diaries“ páčil vždy najviac. K šťastiu mi úplne stačili jeho tmavé oči a vlasy, lebo šugar tmavých babyboyov moc, moc rada. Ale teraz, keď k tomu pridal ešte tieto veľké ruky… Aha tu je! To oko. Môžeme pokračovať:

Keď človek pravidelne pozerá seriál a je na ňom tak trochu závislý, počíta dni, kedy ho už konečne odvysielajú v USA, aby si ho o pár hodín mohol pozrieť na nete v televízii, samozrejme. (Najčastejšie vysiela seriály, ktoré práve letia, naša STV dvojka, ale to vy viete.) A odrazu, keď si každý piatok alebo sobotu nemôžete obhrýzať nechty nad napínavým dejom a vydávať pazvuky nad nehanebnou krásou vašich obľúbených hrdinov, svet odrazu sčernie. Rovnako ako stmavol Britney Spears, keď vo finále X Factoru zistila, že už je koniec a ona si myslela, že tú šou začnú točiť až o dva mesiace…

V polovici decembra aj môj mikrosvet sčernel a nebolo to len kvôli tomu, že sa v zime oveľa skôr stmieva. ‚The Vampire Diaries‘ mali prestávku a ja som to chvíľu nemohla predýchať. Chýbali mi Damonové zvodné pohľady a Klausov supersexy anglický prízvuk. Mimochodom, som presvedčená, že títo dvaja sú vo veľkej miere zodpovední za globálne zmeny. Ich zjav totiž spôsobuje, že ľadovce sa topia oveľa rýchlejšie. Ha! Toto sa mi podarilo. Ja si ale aj tak beriem Jeremyho a vy sa pobite o zvyšných nádherniakov. S Jeremym vám pošleme pohľadnicu z medových týždňov. (Už som nám vybavila brigádu u strýka včelára.)

Obrázky z epizódy „After School Special“, kde bude našich hrdinov zjavne otravovať Rebeka, lebo je takmer všade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Upútavka na novú časť

Herci na Comic-Cone

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk