Britney Spears už nie je zasnúbená

pridal dominique 12.1.2013 o 11:06


Dokonca už ani nie je vo vzťahu. To sa vám objaví na facebooku, ak máte Britney v priateľoch.

Britney sa na margo rozchodu vyjadrila: „Jason a ja sme sa rozhodli zrušiť naše zasnúbenie. Vždy ho budem zbožňovať a naďalej ostávame dobrými kamarátmi.“ Nečakané, že? Aj Jason Trawick súhlasí: „Jedna kapitola sa končí, nová začína. Milujem a ctím si ju a jej chlapcov a budeme mať k sebe blízko navždy.“

Toľko k vyjadreniam k tejto tragédii. Aspoň pre Britney. Aj keď sa tento rok stala jednou z najlepšie zarábajúcich speváčok, ak nie najlepšie, tak pri porotcovaní v show The X Factor ste si mohli všimnúť, že všetko nie je s kostolným poriadkom. Brit je totiž poslušné dievčatko, ktoré si neholí hlavu a neprepadá depresiám vďaka špeciálnym cukríkom. Aj tie jej robia z mozgu ešte väčšiu kašu než stihol Hollywood za dvadsať rokov.

Práve vďaka cukríkom sa Brit tvárila za porotcovským stolíkom, že vlastne ani nevie čo tam robí, veď sa mala hrať doma s autíčkami a tými dvoma chlapcami! Pri tejto spomienke vždy zosmutnela. Keď sa prebudila, bol už rozstrel, keď mal jeden z dvoch spevákov vypadnúť a vtedy vždy povedala to isté. Niečo v zmysle: „Zdalo sa mi, že predtým som si tvojím spievaním nebola až taká istá, ale teraz to bolo perfektné.“ Občas niekoho oslovila sweety a mená poctivo čítala z kartičiek. Šikovné to dievča.

Ale z chorých ľudí sa vraj nemá uťahovať. Preto sme nikdy nepísali o našom prezidentovi.

PS: Aj herci Jennifer Lawrence a Nicholas Hoult sa rozišli.

 

 

 

 

 

 

A ešte jej nový song. Počuli ste niekedy kvalitnejší text a hudbu? Asi ťažko. Britney bitch!


 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk