Sofia Vergara za mlada

pridal zoe 13.1.2013 o 19:12


Sofia Vergara uverejnila tento týždeň na svojom twitter účte fotografie zo svojej mladosti. V bikinách, samozrejme. A s blonďavými vlasmi, o ktorých tvrdí, že boli jej prirodzená farba vlasov. 

Sofia uverejnila fotografie s popisom: „Hehe, kedysi v Kolumbii“. Teraz už štyridsaťročná brunetka a hviezda seriálu „Modern Family“ je zasnúbená s Nickom Loebom. Svoj svadobný deň však ešte plánovať nezačali lebo ako tvrdí Sofia:

„Nezačali sme ešte plánovať náš svadobný deň, pretože všetko je ešte veľmi čerstvé. Viete, ja teraz tak trochu veľa pracujem, práve začala nová sezóna Modern Family a neviem kedy budeme plánovať svadbu. Nemáme plány.“

Sofia ako mláďa

Sofia so svojim snúbencom Nickom na pláži v Miami. Tieto fotky vznikli len deň po tom, čo sa Sofiin snúbenec na Nový rok pohádal s hostiteľom párty, kde sa so Sofiou aj s jej synom vyskytovali. Hostiteľ párty bol totižto náhodou aj Sofiin ex. Lebo so svojím snúbencom treba chodiť na párty, ktorú hosťuje váš ex a o zábavu máte postarané. Svedkovia tvrdia, že Sofia sa snažila upokojiť celú situáciu, ale skončila s roztrhnutým ramienkom na šatách a odhaleným vrškom tela, čo náramne urazilo jej syna a preto párty hneď opustil. Nuž, keď sa na cecky Sofiu pozriem, tak sa ani nedivím, že jej praskajú ramienka (a šaty na zadku) jedna radosť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk