Courtney Stodden točí porno

pridal sugar 17.1.2013 o 22:30


Vlastne točí videoklip, ale rozdiel medzi krátkym péčkom a týmto… klipom bude len v tom, že v ňom nenájdete detailné zábery Veď Vy Viete Čoho. Aspoň sa vaša predstavivosť zasa trochu vyblázni. Ale naozaj len trochu.

Courtney: „…a takto ma tá užovka napadla a krútila sa mi na prsiach.“

CH.Z.K. (Chujko z klipu): „Už budem…budeeem…“

V decembri som vám písala, že Courtney sa nevzdala sna o hudobnej kariére, ktorý sa jej začal snívať vtedy, keď ju rodičiaako malú nechtiac prešli autom. Alebo vtedy, keď im v zoo spadla do výbehu medveďov. No, skrátka keď utrpela šok, ktorý ju na celý život poznačil. Lebo Boh si z nás rád strieľa, ale takúto vysoko koncentrovanú jebnutosť by nám sem neposlal. Predsa nás ma ešte trochu rád, veď ani koniec sveta nenastal. Navyše  sa ten vtipálek už hádam dostatočne vybláznil na egyptských ranách. A Lindsay Lohan.

Courtney si chce rýchlo  zarobiť slušný balík, aby už viac nemusela trpieť 52- ročný dych Douga Hutchinsona na žiadnej časti svojho mladého tela. A tak nič nenecháva na náhodu. Cez konkurz si vybrala adepta a pred pár dňami sa začal veselo natáčať jej videoklip, ktorý bude určite hitom. Je úplne jedno, čo a ako v ňom Court bude „spievať“, ide o to, čo v ňom bude robiť. Podľa fotiek z nakrúcania je jasné, že zvedie nejakého nerda. Presnejšie, bude sa okolo neho obtierať a ovíjať ako nadržaná popínavá rastlina, kľakne si na kolená akoby mu išla vyfajčiť a začne ho vyzliekať. To je ako…z porna, áno! Páli vám to! Inak, mohla si napomoc prizvať aj svoju rovnako prepnutú matku a mohli by vytvoriť nezabudnuteľnú trojku. Škoda. Aj fabia.

Najviac ma tentokrát nepobavila Court ale chujko z klipu, ktorý sa počas nakrúcania spravil aspoň trikrát. Zjavne je jej veľký fanúšik. Pozrite sa aký je rozpálený, to by nedokázal zahrať ani Leonardo Dicaprio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk