Nahý Harry Potter má novú frajerku

pridal dominique 21.1.2013 o 11:49


Daniel Radcliffe je Harry a vôbec nie je sexi. Ani dospelý a mal by zostať oblečený. Navždy zostane čarodejníkom, ktorý sa nebojí Voldemorta. Pamätáte si na „sexi“ scénu s Hermionou v poslednej časti? Bola taká sexi (tá scéna), až som sa cítila trápne, len keď som sa na to pozerala. Teraz si predstavte, že Harry sa bude o niečo snažiť aj naozaj…

Ak máte predsa len zvláštne chúťky, a nahý Harry vám príde ako celkom dobrý nápad, vyhľadajte psychológa. Dnes sú už na všetko tabletky. Možno dostanete nejakú s čarovnou príchuťou. Aby sme to nejako zhrnuli a dostali sa nenápadne k jednej z hlavných informácií, tak Daniel sa objaví v nezávislom filme Kill Your Darlings, kde si zahrá postavu Allena Ginsberga. Film oficiálne predstavia na Sundance Film Festivale v Utahu, ktorý práve prebieha.

O nahom hercovi už predtým písala sugar. Z článku o jeho čarovnom prútiku vytiahnem citát, ktorý by som nechcela prečítať nahlas: „So svojím telom som spokojný. Nedávno som sa o tom rozprával s režisérom filmu. Vraj keďže budem nahý, nemám sa vôbec nijako upravovať. A tak som mu povedal: Je to všetko tam, kamoš! Veľmi sa s tým nebabrem.“ Ten druhý citát sem už radšej ani nedám.

Druhá a najnovšia informácia je, že práve na spomínanom festivale vraj videli Daniela, ako sa bozkáva so svojou hereckou kolegyňou Erin Darke. Nuž Erin, zdá sa mi, že niekto potrebuje tú čarovnú tabletku. Ale nie, uznávam, britský prízvuk má svoje čaro.

 

Zo Sundance Film Festivalu…

S Erin Darke







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk