Vŕba Kováč nie je dcéra Willa Smitha

pridal sugar 24.1.2013 o 21:18


Celé roky sme žili v klamstve. Vodili nás za nos akoby sme boli dáky Pinocchio. Ale to IM mal narásť nos. Lebo klamali. Will Smith a jeho žena Jada. Vŕbu nesplodili oni, ale Neo a Trinity. A odrodil ju samozrejme Morpheus, ktorý bol aj pri jej zrodení. Neo bol jeho vyvolený a on pri ňom stál (doslova) za každých okolností.

Vŕba sa vracia k svojím matrixovským koreňom. Jablko ďaleko nepadá…

 …od kožených rodičov a krstného otca, ktorý ju sám odrodil

Takto si to vysvetľujem. Vŕbine, no nazvime to šaty, plus celú jej existenciu, ktorá nemôže pochádzať z tohto sveta. Nemôže. Na čo by sa takto obliekala, ak nie sú jej praví rodičia hrdinovia z Matrixu? Alebo ak na našu planétu nepriletela v rovnakej kozmickej lodi ako Lady Gaga, Marilyn Manson a Amy Winehouse… Amy už odletela späť domov, ale ostatní tu zostali aby nás spoznávali, skúmali a podávali o nás hlásenia. Avšak ťažko sa im prispôsobuje a prezrádza veľa vecí.

Ďalšia teória, prečo sa Vŕba Kováč alias Willow Smith oblieka akoby pochádzala z inej galaxie, alebo minimálne inej doby (rok 2136) je ten, že nemá čo iné na robote. Jej rodičia su prachatí, ona je prachatá a prachatí ľuďia majú kopu času na vymýšľanie pičovín. Veď si zoberte Kim Ká alebo Borisa Kollára. Smithovci o sebe tvrdia, že svoje deti vychovávajú v duchu „buď za každú cenu svoj, prejav svoju osobnosť, neboj sa byť iný“ a práve to posledné si ich dve deti vzali k srdcu. Sú skutočnými originálmi. Už len zavrieť do laboratória a skúmať.

Mimochodom, opäť raz sa hovorí o rozchode Willa s Jadou. Vraj každý žije v inej vile a deti neustále vozia osobní šoféri sem a tam. Vždy existovala teória (podložená skutočnými výpoveďami ľudí, nie ako tie vyššie, pochádzajúce čisto z mojej hlavy) že ich manželstvo je jeden veľký obrovský fejk. Will Smith, môj krásny Will, vraj vždy bol a bude gay a Jada je bisexuálka. Manželstvo uzatvorili najmä kvôli svojim kariéram, aby neboli ohrozené ich skutočnou sexuálnou orientáciou a tiež kvôli túžbe mať deti. Fakt, že sú obaja silní scientológovia nehovorí zrovna v ich prospech. Scientológia je vraj v Hollywoode  založená na „gay mafii“ a týpkovia ako Tom Cruise či Travolta jú preto odušu vyznávajú. Willow spolu s bratom Jadenom tiež navštevujú scientologickú školu, ktorej sa  ako smrti bála Katie Holmes a preto so Suri od Toma rýchlo zdrhla.

 

Keby sa ma niekto spýtal ako vznikli tieto šaty povedala by som, že krajčír sa nechal inšpirovať Matrixom a róbami na rakúskom Opernballe

 

 

Neznášam keď krátkovlasé ženy nosia na hlavách šatku. S prepáčením, pripomína mi to onkologických pacientov a nemyslím to absolútne ako joke.

 

Vŕba a jej brat na letisku, z ktorého vyrastá zaujímavý kus mäsa. No čo, my ženy tiež môžeme byť sexistické.:)

 

 Aspoň na letiskách sme si všetci rovní. Aj deti milionárov kontrolujú ako každého iného. Tiež upriamujem pozornosť na Jadenovu ruku, na ktorej raz bude určite veľa, veľa svalov…

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk