Tiffani Thiessen alebo Kelly Kapowski po rokoch

pridal sugar 24.1.2013 o 14:44


Poznali sme ju ako mrchu Valerie Malone v Beverly Hills aj ako roztomilú Kelly Kapowski v seriáli Konečne zvoní. Ach, detstvo.

 

Tiffani Thiessen (39) sa zapísala do televíznej histórie týmito dvoma kultovými seriálmi, na ktorých mnohí z nás vyrástli. A neskôr nám išli na nervy ich neustále reprízy na markíze. Teda aspoň mne. Narážam na Beverly Hills 902 10. Mimochodom, na toto číslo nikdy nezabudnem, mám ho vypálené do pamäti rovnako ako smerové číslo Mlynskej doliny 845 45. Kto pozerával Kuka tak vie. Úvodná zvučka z Beverly Hills to tuc-tuc a „televize markíza uvádí“ patrí do krásnych ranných spomienok môjho detstva ako hranie sa na schovku s deťmi z ulice, šitie vecí pre barbínu s mojou sesternicou a  chuť starkinej jablkovej štrúdle.

Tiffani Thiessen som však ako Valerie Malone  nemala rada lebo hrala – najmä v začiatkoch – takú bitch a ja ako zhruba osemročná som nechápala, prečo je taká odporná k bezúhonným a morálne čistým Walshovcom. Ale ako Kelly Kapowski  som ju zbožňovala. Už som to tu raz písala, ale dlho som si myslela, že je to najkrajšie dievča na svete. Jej tvár… kto by mohol o nej vyhlásiť, že nie je pekná?

Príťažlivá zostáva aj rok pred štyridsiatkou, stále má v sebe niečo dievčenské. Tiffani sa v roku 2005 vydala za herca Bradyho Smitha a spolu vychovávajú  dvojročnú dcérku Harper Renn Smith. Dnešnou pikoškou na záver je skutočnosť, že Tiffani randila s Brianom Austinom Greenom. To je ale šťastný bastard, čo? Najskôr klátil idol 90. rokov a teraz novodobú plastikovú bohyňu Megan Fox. Niečo na tom Brianovi je… Ale čo?

Tiffani Thiessen a jej zaujímavé fotky pre Me In My Place

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ako Kelly Kapowski

 

 

 

 

 

 

Herci z Konečne zvoní kedysi…

 …a teraz

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk