Kim Ká

pridal zoe 27.1.2013 o 13:23


Bitá, bohatá, kotná a vysmiata.

Kim ponúkla svojmu manželovi (pred Bohom a podľa platnej legislatívy v danom okrese či tak nejak…) Krisovi Humphriesovi desať miliónov dolárov, aby sa s ňou už konečne oficiálne a hlavne rýchlo rozviedol, aby si ona mohla vziať svojho čokoládového frajera, keďže s ním už aj čaká potomka odtieňu moccha, ktorý jej bude ladiť k novej vuittonke (za toto by ma v Amerike už brali policajti), ale Kris nie a nie ustúpiť. Odmietol.

Kris neprijal Kimin úplatok, pretože Kris chce manželstvo s Kim vynulovať, keďže verí, že celé ich manželstvo bola jedna lož veľká ako Kimina riť. Kim však nemôže pristúpiť na anuláciu manželstva, pretože by tým priznala, že ich manželstvo bol len taký odrb pre reality šou. Takže bude súd…

Kim si ale zjavne veľa starostí nerobí. Nakupuje v operenom outfite v Paríži s Kanyem lacnú bižutériu. Kanye sa tvári nadšene ako vždy.

Och, a ešte o tom bití…Časopisu In Touch sa zázračne dostal do rúk súkromný denník Roberta Kardashiana. Doniesol ho ftáčik. V zobáku mal papierik a na ňom napísanú nemalú finančnú čiastku. Ftáčika poslali späť s bianco šekom (preto teraz Kim nakupuje bižutériu v Cartierovi). V denníku Robert dopodrobna opisuje rodičovské praktiky Kiminej mamy a manažérky Kris Jenner, ktorá vraj deti opúšťala, aby si šla zatrtkať a nenechávala na seba ani kontakt, bila a kopala deti pred Robertovými očami a Robert sa na to díval a pekne si to zapisoval do denníka, aby raz ten denník odniesol ftáčik a priniesol naspäť tučný šek.

Kris Jenner samozrejme všetko poprela, obvinila bulvár zo všetkého čo sa dalo, uverejnila zopár vyjadrení a šla na nákup s kamoškou. Lebo ftáčik…

Kris Jenner

S Krisom Humphriesom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk