Je ti zima, Bond? James Bond?

pridal sugar 29.1.2013 o 21:17


„Poď, švihaj! Nech nám neutečie ďalšia električka lebo zamrznem, kua!“

Oficiálny dôvod, prečo som sa rozhodla napísať pikošku o Danielovi Craigovi a jeho žene  Rachel Weisz je taký, že o nich píšeme málo. A pritom sú to takí slušní a milí ľudia! To bude asi preto… Čiže toto je taká malá demonštrácia, že sa zaujímame aj o ľudí, ktoré svoje súkromie  a (genitálie) neustále neriešia na verejnosti.

Neoficiálny dôvod je taký, že mi kráčajúc v snehovej fujavici pripomínajú včerajšiu situáciu: Ja, frajer, obaja zabambušení, hľadajúc na parkovisku naše auto a prd vidiac cez sneh a kapucne v očiach. A ja zakopnuvšia, nohu ublíživšia, a mobil vypadnutý z vrecka a keďže ich vyrábajú tenké nevedeli sme ho nájduvšieť… nájsť v tých bielych hovnách (sneh). Keď som prišla domov ešte stále skrehnutými prstami som čekovala na nete celebritné novinky a všetky tie slávne svindže si užívajú slnko. Ja viem, že je to bežné, ale tak nejako sa ma to osobne dotklo! Buď si užívajú teplé počasie v L.A. alebo sú na dovolenke na nejakom exotickom mieste. To nie je spravodlivé. Goddammit! Preto moje diabolské ja potešilo, že v New Yorku existujú celebrity, ktoré sa so zimou musia popasovať. Robí to zo mňa zlého človeka? Ak áno, tak nech. Stále lepšie byť v skupinke „zlomyseľných“ ako „tých čo volili Zemana„. Ale vážne, bratia Česi, Zeman? To je niečo ako náš Slota s diplomom o absolvovaní dvojhodinového kurzu spoločenského správania. Na druhej strane, nie sme aspoň jediný nepoučiteľný národ na svete, ktorý pri voľbách vždy všetko dojebe. A potom si nechá diktovať červenou armádou. Česi majú Zemana. Kým dopovie jednu vetu, zmenia sa aspoň dve ročné obdobia. Ha-ha. Tá zlomyseľnosť fakt dobre hreje.


PS: Minule v telke vraveli, že ľuďom často padajú mobily do záchoda. Už sa vám to stalo? A ešte intímnejšia otázka: Aj ste ho vybrali? Navrhujem diskusiu na tému: Mobil v hajzli. Čo robiť prípadne nerobiť?

 

Venované všetkým Slovákom, ktorí neboli minulý rok pri mori

 

 

 

 

 A kedže je táto pikoška úplne mimo, ukážem vám spotenú vagínu Ashley Greene. Milé dámy, odteraz nové heslo do posilňovne: „Makaj tak, až sa ti spotí vagína!“

 

Keď sme pri vagínach. Režisér Rupert Sanders, ktorý si napreskačku delil jednu s Robertom Patizónom – áno, hovorím o genitáliách Kristen Stewart – sa so svojou ženou Liberty Ross rozvádza. Čudujem sa, že až pol roka po škandále. Moja nová teória na základe tejto fotky: Možno hľadal  Rupert potešenie u Kristen, lebo nevie odolať ženám s mŕtvolným výrazom tváre. Bazinga!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk