Justin Bieber sa rád dotýka svojho tela

pridal sugar 29.1.2013 o 10:03


 „Moje telo je také hebké a pružné! Nastriekam na seba šľahačku a celú ju zlížem… hmm…. ooooh.“

A takto začína mnoho porno videí, v ktorých mladý muž uspokojí sám seba. Alebo sa pripojí ďalší chlapec. Alebo dievča. Viete čo? Ten chlapec je reálnejší.

Pamätáte si, ako sme predpokladali, že sa Justin zo svojej slávy nakoniec zblázni? Nuž, myslím, že proces rozkladu jeho zdravého rozumu sa začal. Nejde len o to, že sa veľmi zle rozišiel s dievčaťom, ktoré ho ako tak držalo pri zemi, ani o to, že húli, fotí si svoju riť a pred paparazzmi  predvádza samodráždenie svojho chlapčenského tela.

Ide o to, že niečo visí vo vzduchu. Ako keď v chladničke skladujete potraviny z roku 5, otvoríte ju, smrad sa vyvalí von a nie a nie ho dostať z kuchyne. Nosa. Mysle. Justin robí takéto malé vtipné prešľapy aby mohol – a to už čoskoro – urobiť nejaký poriadny. Že sa všetci budeme za hlavy chytať. Možno tentokrát bude naozaj otcom dieťaťa, ktorého matka sa bude domáhať tučného mesačného výpalného. Možno sa na internet dostane jeho sexkazeta (moja fantázia na toto nemá, iba hlási ERROR, ERROR). A možno začne nosiť nohavice nie pod riťou, ale kolenami. Hoci bude stále zakopávať, bude frajer. A deti to budú opakovať. Hovorím vám, chystá sa skaza. A nezastaví ho ani Ježišova vytetovaná hlava.

„Čo si povedal fucker? Há?! Ti takú… zaspievam pesničku, že sa posereš!“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dievčatá, sadni te si, aby ste neodpadli. Justin takmer nahý! Začnite jačať na dva…tri!

 

A pre všetky ženy, ktoré majú po týchto fotkách výčitky z pedofílie, tu sú skutoční machri Mark Wahlberg a Dwayne Johnson a ich pripravovaný film Pain and Gain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk