Malé klamárky

pridal zoe 31.1.2013 o 13:13


Pre fanúšikov seriálu Pretty Little Liars som vyhnala svojich paparazzov (platím ich lentilkami) do ulíc New Yorku i Los Angeles, aby zistili, čo herečky momentálne porábajú. Good job, chlapci! Dnes dostanete až 5 lentiliek…

Ashley Benson si vo svojom obvyklom hipsterskom outfite užívala včerajšie popoludnie prechádzkou po Studio City a očumovním šteniatok v obchodoch so zvieratkami. Ako to už v hipsterskej náture býva, uverejnila na Instagrame fotku seba s čierno-bielym šteniatkom s popisom: „Túto malú opičku“.  Noc predtým žúrovala so svojou hereckou kolegyňou Seelenou Gomez, s ktorou si zahrala vo filme Spring Breakers.

Ashley. Ja vážne nerozumiem tým hipsterom. Prečo by chcel niekto dobrovoľne vyzerať ako polodebil?

Taká Lucy Hale je skôr ako do šteniatok zažratá do práce. Momentálne fotí kampaň pre Bongo Jeans 2013 s Terrym Richardsonom a keď twítuje, tak twítuje fotky na propagáciu kampane. Okrem toho, že sa modelkuje, podpísala Lucy zmluvu s Hollywood Records a onedlho vydá country album.

Lucy v kampani pre Bongo Jeans.

Shay Mitchell včera nakupovala v Juicy Couture v Los Angeles. Kým nakupovala, tak stíhala obchodnej sieti pomôcť aj s propagáciou nového parfumu tým, že twítla: „Oslavujem uvedenie nového parfému od jouicecotoure s názvom couturelala“. Tipujem, že vďaka tomuto twítu a tomu, že sa v obchode ukázala, jej pri odchode nikto nevystavil bloček na nákup. Minule som to  isté skúsila v h&m. Dala som si na fejsbúk status, že nakupujem v h&m, ukázala som to tete pri pokladni a povedala som jej, že „nemá začo“. Mala ma v paži.

Shay.

Troian Bellisario sa mojim paparazzom odfotiť nepodarilo (preto som im z jednej lentilky odkusla). Bude to tým, že Troian sa tak nešpacíruje na verejnosti ako jej herecké kolegyne. Spôsobila to trauma z detstva, keď si z nej všetky decká  v škole robili srandu, že sa volá rovnako ako kondóm. Trojan. Prečo sú  rodičia takí krutí?

Troian v lete na predávaní Teen Choice Awards.

A všetci pokope. Zľava Troianin brat Durex, Troian, Lucy, Ashley a Shay.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk