Paul Wesley a nevera. A krówki.

pridal sugar 6.2.2013 o 21:03


Ale neverný je len v seriáli The Vampire Diaries. Teda malo by to tak byť, pretože tento 30-ročný herec pred dvoma rokmi zložil sľub manželský. Ha-ha, tak mu treba, keď do toho vhupol tak skoro. Iní hollywoodski sexoši pekne preťahujú a nikam sa neponáhľajú.

Viete, že má poľských rodičov? Narodil sa ako Paul Wasilewski. Ešteže je pyšný na svoje korene.

Paulovi rodičia sa volajú Agnieshka a Thomas. Že Agnieshka. To sa v Hollywoode málokedy stáva, že pri všetkých tých mamách s typickými americkými menami ako Jane, Sarah, alebo Jessica sa nájde aj Agnieshka. No tak táto Agnieshka a Thomas určite poznajú krovky. Alebo teda krówki. Inak viete, že to slovíčko znamená kravičky? Však ste nevedeli, však nie? Dnes chcem byť za múdru.

Krówki by mal poznať aj Paul, ktorý do svojich 16-rokov chodil pravidelne prázdninovať do Poľska. Mohla som ho ako malá stretnúť na trhoch? Hmm… Aj svoj rodný jazyk vraj dobre ovláda, len sa mu k Poliakom moc hlásiť nechce. V roku 2005 si poameričtil priezvisko a keď sa ho média spýtali na dôvod diplomaticky odpovedal: „Moje priezvisko sa tak ťažko vyslovuje! Preto som požiadal mojich rodičov o súhlas zmeniť si ho a naozaj mi to pomohlo v kariére! A ostatní si prestali zo mňa uťahovať, koľko Poliakov potrebujete na výmenu jednej žiarovky.“ Tú poslednú vetu nepovedal, ale naozaj je to tak. Američania sa radi vysmievajú zo „stupid Polak“. A hlavne v New Jersey, kde Paul vyrastal. Možno preto, že keď tam hocikde hodíte kameň, určite trafíte nejakého Poliaka. A ten hneď bude „šukať policiu„. A to by nikto nechcel. Vidieť.

Paul momentálne stratil v seriáli svoju dlhovlasú Elenu, ktorú teraz šuká (a nemyslím tým poľský výraz „hľadá“) jeho brat. Taký milý trojuholník. Stefan sa asi prvýkrát v histórii seriálu vzchopil a pretiahol Rebeku.( Fotky sú z časopisu AugustMan).

Načo oblek na takom tele…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk