Beyonce ako debil

pridal sugar 7.2.2013 o 11:28


V prvom rade sa upokojte. Nemyslím si, že je Beyonce ozajstný debil. Len na veľmi zlých fotkách z vystúpenia na Super Bowle tak trošku vyzerá… Ako debil.

„Čožééé? Ja tomu nechápať.“

Beyonce sa pred pár dňami predviedla na Super Bowle. Aby mi to bolo jasné, tam hrajú o pohár a je to ten druh športu, pri ktorom sa chlapi chytajú za rite  a nepoužívajú pálky, že? Ja sa o tieto americké divné hry nezaujímam. Mne stačí náš hokej. A futbal. A áno, pozerám ho preto, lebo si pri ňom hráči dávajú dole dres, nepotrebujú helmy a vidno im do ksichtu. A tak môžem ochkať. No čo! Som len žena, súďte ma nežne!

Beyonce žiadny súd nepotrebuje. Je krásna. Do svojho 14- minútového predstavenia počas zápasu, na ktorý sa dívala takmer celá Amerika, chcela dať všetko. A keď tancuje, tak div, že sa jej topánky od trenia nezapália! Šou bola super, ale trochu to pokazili tieto momentky. Teda mne nie, ja som sa super zasmiala ako na všetkých fotkách kde ja alebo moji blízki vyzeráme ako cocoti. Ale my pritom nemusíme šejkovať  a prežívať hudbu až sa nám na tvári usadí výraz rozzúreného paviána. Alebo naliateho Slotu.

Tieto momentky sa nepáčili ani manažmentu Beyonce a urobili okolo toho veľké Haló (I can feel your halo, I can see your halo, halo, haloooo). Napísali viacerým médiám, aby „nelichotivé fotky“ nezverejnili. Samozrejme, ako to vo svete chodí, keď sa o tom ľudia dozvedeli, chceli ich vidieť a teraz sa šíria po nete rýchlejšie ako chrípková epidémia. Veď sú to len momentky, OMG! Beyonce nič sa nestane, keď raz nebudeš za najkrajšiu.

 

 

 

 

 

 

Táto fotka je pomerne okej. Jeden pikoškár ju na fejsbúku okomentoval, že najviac: „To je presne ten výraz, keď ide Jay-Z  až po koreň.“

 

Pridávam šejk, z tohto som miernevzrušená aj ja chlapi!

 

 

A ešte raz moja najobľúbenejšia ?? Ale odteraz budem na Queen B. dobrá ako doteraz, keďže v apríli tu vystupuje a ja sa už teraz teším na koncert. A nechcem aby nás kvôli pikoškám obišla!

Vystúpenie na Super Bowle

Promo k jej chystanému turné Mrs. Carter Show



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk