Naozaj Ethan Hawke? Naozaj?

pridal sugar 8.2.2013 o 22:53


Kto ti to urobil, zlatíčko? Bol to hair stylista Miley Cyrus? Bol to nejaký zlý ujo, ktorý ťa nalákal do dodávky na cukrík? Povedz mi. Moji albánski bratranci sa už o to postarajú. Len im nehovor hrubokrkí, sú na to citliví.

Hmmm, premýšľam, hútam, koho mi Ethan  s týmto wajld lúkom pripomína…

 

 

Tu je podobnosť relatívna ako teória Alberta Einsteina. Ale oboch skopal rovnako silný prúd…

 

 

Žeby sa Ethan podobal na tú tetuľu (Marie Fredriksson) z Roxette? „It mast hev bííín láááv bat its ooovr náááv…“ Pohlavie nesedí, ale farba vlasov áno.

 

80.roky vedú. Billy Idol, no jasné. Hoci Billy bol, je a bude len jeden. Forevar, Rebel (Yell.)

A ešte má také vlasy, len trošku menej strapaté jedna pani predavačka v Jednote. Jej fotku nemám. Ale je to taká milá päťdesiatnička, ktorá sa podľa mňa už 30-rokov stajluje rovnako. Aj hrubé linky pod unavenými očami má. Úplne som prekvapená, že nenosí trvalú. Niekedy sa to stáva, že človek zamrzne v určitom roku (ako tá pani, tá je stále v 1984).

Takže tuto Ethanovi nepreplo. Takto sa dal melírovať  a ceruzkovať kvôli divadelnej hre „Clive“, ktorá je inšpirovaná  hrou Bertolta Brechta „Baal“. Ha a dozvedeli ste sa niečo z literatúry aj bez vašej vôle. Dostala som vás! Inak nerozumiem, načo niekto robí hru inšpirovanú Brechtovým dielom, keď tá jeho hra je už dávno hotová. Inak bola by oveľa väčšia sranda keby sa inicialky jeho mena nezačínali na dve Bé, ale napríklad na Dé. Dertolt Drecht. Dekolt Decht. Drdol Checht. Prípadne Dr. Brech.Všelijaké mutácie ma napadajú. Ale to asi preto, že pijem varené víno. Je dobré. Ideme si ešte dať, tak brú noc, virtuálni priatelia. Na vaše!

 

 

 Ethan bez peroxidu

 

 

 



Zaradené pod: Ceckyyy, Celebrity, OMG!, vlasy




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk