Kate Upton a dva veľké dôvody…

pridal sugar 13.2.2013 o 17:12


…prečo sa objavila na Sports Illustrated.

Sports Illustrated je pánsky časopis. Avšak každoročne sa na jeho špeciálne swimsuit issue, čiže bikinové vydanie trasú ženy aj muži. Dôvod je jednoduchý. Je plný topmodeliek v plavkách. A asi viete, čo zaujíma aké pohlavie. Presne tak. Ženy zaujímajú modelky a mužov bikiny. Moment…

Špeciálne vydanie  Sports Illustrated Swimsuit Issue prvýkrát uzrelo svetlo sveta v roku 1964 a odvtedy sa stalo akýmsi oficiálnym „sudcom“ krásy a úspechu v modelingu. Na jeho titulkách sa objavili len tie najvychytenejšie vešiaky na oblečenie. A keďže každý rok má šancu usmievať sa z prednej časti len jedna babenka, ide o veľkú prestíž. Tento rok patrí Kate Upton. A jej prsiam. Už dlho časopis nezdobila taká obdarená modelka. Vy ju budete zase určite ohovárať, že je tučná. Ale skôr než to napíšete zamyslite sa, či ste v duchu už párkrát nehromžili. prečo sú za ideál krásy považované dvojmetrové špáradlá.

Kate Upton v Sports Illustrated

V časopise sa objavila Irina Shayk. Tá už sa v ňom na obálke objavila v minulosti







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk