Veľmi blonďavá Jennifer Aniston

pridal sugar 13.2.2013 o 11:36


Ups.

Toto je dôkaz, že hollywoodske herečky prijímajú potravu. Kto sa staví, že v tom obedáriku má klobásu, chleba a baranie rohy? Nikto? Vážne? Huh? Rodičia mi povedali, že sa nemám o nič stavovať, hlavne nie o ich majetok, ale keď mňa to tak baví… Idem si zahrať  na automaty. Hneď ako to tu dopíšem.

Anistonka je blondína.  Trošku sa premenila kvôli novej úlohe v komédii  s pracovným názvom „Untitled Elmore Leonard Project“, a tak peroxid zaúradoval. Teda aspoň myslím, že to sú jej vlasy a nie parochňa. Človek si už však nemôže byť istý – čo sa týka celebritiek, ničím. Veď M(r)áziková má už 236-rokov a furt ju ukazujú v telke. A…no viete…žije. Pamela Anderson chvíľu má silikóny, potom má ešte väčšie, potom nemá a zase má. A čo o sa týka vlasov najlepším príkladom je Rihanna. Chvíľu behá s három asi takým dlhým ako má Chris Brown a ten je tuším „na ježka“ ( nie som si istá, nerada sa dívam na jeho neandrtálsku lebku), potom odrazu má na jednej strane vlasy po plecia, druhú ma vyholenú a v priebehu ďalších dní (Grammy) má už vlasy takmer po pás. Ktoré sú teda jej?

Nuž ako sme sa zhodli s dominique, tie po plecia s polkou hlavy vyholenou. Tie jej rastú z hlavy. Ostatné sú príčesky a superdokonalé parochne, ktoré zrejme vedci geneticky upravujú v laboratóriách. Šľachtia ich pomocou génu, ktoré berú z prísavníkov a tie parochne vám potom dokonale priľnú na hlavu. Tak nejak. Čo sa týka vlasov, je Anistonka konzerva konzerv. Na herečku veru mení image len pramálo a trochu mi to leze na nerv. V každom filme je rovnaká. Dokonalý preliv, vyžehlené vlasy, maximálne tak vlny. Akoby sa bála, že keď zmení look „dievčaťa od vedľa“ už ju nikto nezamestná.

Aby som jej nekrivdila, v Horrible Bosses (2011) mala hnedé vlasy a vôbec to nebolo zlé… Ide mi o to, že vďaka jej nemennej vizáži sa mi všetky tie jej komédie zlievajú do jedného mixu a hoci ich od konca Priateľov točí ako na bežiacom páse, nevymenovala by som vám ani tri. A k tým komédiám. Ak som nejaké videla, vôbec som sa nebavila. Je škoda, že furt berie len „komické úlohy“ a neskúsi aj niečo iné. Dramatickejšie. Jenn, prekvap nás! Lebo o chvíľu budeš na tie bábiky, ktoré hráš pristará… Mám ju celkom rada, ale tak nejak som cítila potrebu naložiť jej. Škoda, že nevie po slovensky.:)

 

Radšej mohla ísť na tmavo. Toto vyzerá akosi lacno.

 

 

 

TRAJA PÁTRAČI A Záhada Rihanniných vlasov

Rihanna 26. január

 6. február, už s predĺženými vlasmi

Rihanna na vystúpení na Grammy (10.február 2013)

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk