Nezabudnuteľné filmové a televízne páry, ktorých legenda trvá

pridal sugar 14.2.2013 o 22:23


Ich láska je perfektná. Dokonalá. Obaja sú pre seba ako stvorení a ich vzťah skončí šťastne. Aký je ich tajný recept? Aha, už viem. Ich charaktery sú vymyslené, láska výplodom scenáristov. Poučenie na dnes: Ak chcete prežiť rozprávkový vzťah, vymyslite si ho.

Tu je niekoľko slávnych párov, ktorých genitálie sa v skutočnosti nikdy nedotkli (sú aj výnimky ako Kristen a Patizón) a predsa ich považujeme za dokonalý vzor osudovej lásky. Budem rada ak v komentoch spomeniete ďalšie filmové/televízne dvojice, nemôžem vymenovať všetky. ??

Aragorn a Arwen z Pána prsteňov

Mickey a Minnie. K ich platonickej láske (kde sa akože nešuká, veď nemajú nakreslené ani genitálie!!!)  sa už dá  prirovnať iba vzťah medzi smoliarom Káčerom Donaldom a náladovou Daisy. Vždy som chcela žiť v Káčerove. Ale pravdepodobne by som si musela zobrať psa, myš alebo toho káčera.

Rómeo a Júlia v modernom spracovaní s Claire Danes a mladučkým, chudučkým Kapríkom v čase, keď mal ešte tváričku hladkú ako decká prdelka

Jack Twist a Ennis Del Mar alebo Jake Gyllenhaal a Heath Ledger vo filme „Brokeback Mountain“. Trikrát som ten film videla a trikrát som revala. A trikrát som nebola schopná dať prsty z očí pri tej slávnej scéne v stane. Ale o tom ten film nie je. O trtkačke. Ale o láske. Takej aká naozaj je. Nádherná, krutá, nezabudnuteľná.

Odviate vetrom. Film ma nezobral, ale kniha ako 13-ročnú áno. Líca do ružova mi zapaľovala najmä vášnivá láska vysokého tmavého Rhetta k sprostej Scarlet. Sprostá bola preto, že ho odmietala. Ja by som ho brala hneď. Aj teraz. ??

Bella a edward a Tráva…ehm, teda… Twilight.

Ross a Rachel. Trvalo to desať epizód, ale napokon pochopili. My sme sa zatiaľ skvelo bavili.

Carrie Bradshaw and Mr. Big. Ďalšia láska, ktorá musela, jednoducho M.U.S.E.L.A. skončiť hepijendom. Aj keď im to dlho trvalo a museli sa presexovať množstvom iných partnerov, nakoniec sa našli. Pán Úžasný. Legenda! Rovnako ako Samanthin apetít. A vy viete, že nehovorím o jedle.

Homer a Marge Simpsonovci. D’oh!

Cosby šou. Kto by nemal rád vtipných „Haxteblovcov“, na ktorých rodinných etudách viacerí z nás vyrastali?

Buffy“Premožiteľka upírov“ Summers a Angel alebo Sarah Michelle Gellar a David Boreanaz

Ron a Hermiona. V knižke samozrejme víťazí Harry a Ginny, ale keďže vo filme Harry nevyzerá ako môj vysnívaný Harry, ale bohužiaľ ako Daniel Radcliffe a Ginny, teda Bonnie Wrigh, t sa furt tvári akoby jej pod nosom niečo smrdelo a nevie hrať tu máte priateľskejšie tváre

Pieseň zo Skrotenej hory. Srdcovečka.

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Kto s kým




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk