Zatknutý Kennedy

pridal zoe 15.2.2013 o 16:50


Conor Kennedy, o ktorého existencii by ste možno ani nechyrovali keby sa nestal jedným zo zárezov na posteli Taylor Swift, bol pred dvoma dňami zatknutý.

Zatkli ho po tom, čo sa so skupinkou protestantov pripútal k bráne Bieleho domu v mierumilovnej protestnej akcii, ktorá mala poukázať na klimatické zmeny. Osemnásťročného Conora, ktorý ešte navštevuje strednú školu sprevádzalo pri proteste 47 ďalších celebrít. Asi najslávnejšou tvárou na proteste bol Conorov otec, Robert F. Kennedy Jr., ktorý je tiež známy vďaka svojmu politickému aktivizmu. Pri zatýkaní dav skandoval Conorovo i Robertovo meno.

Conorova krátka romanca s Taylor Swift (veď ako inak) sa vraj skončila pokojne vzájomnou dohodou kvôli veľkej vzdialenosti medzi oboma mladými. Takže Taylor časom isto napíše pieseň o tom ako jej mladý vyrval srdce z hrude, podupal ho a opľul. Zvyk je železná košeľa. O Taylor Swift sa mi ťažko píše lebo nechápem čo to s ňou akože je. Je to decko, je to babka, je to infantilná hipster babka…čo je to? Čdp je to?!

Conor Kennedy pri protestnej akcii s otcom a herečkou Daryl Hannah.

Prehľad zárezov Taylor Swift (jednotlivé zárezy nie sú zoradené nevyhnutne podľa poradia, lebo kto to má akože furt sledovať).

Conor Kennedy, Taylor a ich krátka letná láska.

Taylor s Harrym Stylesom, ktorému zabudla vybrať natáčky z vlasov.

Taylor a John Mayer

Taylor a Chord Overstreet z Glee

Taylor a Cory Monteith taktiež z Glee

Taylor a Taylor Lautner

Taylor a Adam Young z Owl City

Taylor a Jake Gyllenhaal

Taylor a Joe Jonas







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk