Harry Potter o tom, aké je to byť gay

pridal sugar 19.2.2013 o 14:31


Gay na striebornom plátne, samozrejme. Lebo Harry alebo teda Daniel je narozdiel od Dumbeldora heterák.

Daniel na titulke magazínu určeného pre homosexuálnych čitateľov OUT

Aby ste pochopili čo splietam. Ako sme vás už viackrát informovali Daniel Radcliffe si zahrá superslávneho a superteplého spisovateľa Allena Ginsberga. Film, kde sa rozhodne nebude bozkávať s Ginny, ani s Cho Chang (tá by sa pri tom aj tak rozrevala, takže to je len dobre) ale s osobou/osobami mužského pohlavia sa volá „Kill Your Darlings.“ Nemusím byť veštica a spaľovať kuracie kosti nad ohňom za mesačného svitu, aby som prišla na to, že  Daniel che silou mocou strhnúť zo seba nálepku „Ten chalan z Harryho Pottera“.

Veď práve preto, ešte počas nakrúcania Potterovskej série ukázal v divadelnej hre bimbasa a teraz zase berie úlohu, ktorá rozhodne nie je z tých bežných. Niekedy mám pocit, že Daniela celý ten humbug okolo Potterovskej série tak nejako serie, čomu celkom nechápem. Veď z obyčajného malého anglického chlapca, ktorého meno by možno nepoznal ani gúgl, sa stal práve vďaka tejto úlohe jeden z najbohatších tínedžerov na svete. Je za vodou, má milióny fanúšikov, môže si vyberať aké úlohy chce.

Však dobre, upokoj sa Daniel Radcliffe! Ešte si mladý a Hollywood má o teba veľký záujem. Takže si rozhodne určite zahráš vo všeličom a nebudeš iba celý deň sedieť s pivom v jednej ruke, čipsami v druhej a pozerať stále dookola všetkých osem filmov, kde vykrikuješ zaklínadlá. Inak to by sa asi nestalo. Lebo Daniel v rozhovore pre magazín OUT prezradil, že sa na svoje filmy nepozerá a Harryho už vôbec. Teraz konečne vieme, prečo to jeho herectvo za moc nestálo. A nepokakajte sa  z tohto vyhlásenia. Je moje a vy si pokojne myslite čo chcete.

PS: A k tomu Dubledorovi. J.K. Rowling prezradila, že v jej predstave bol gay. Teraz vieme aj to prečo mal takú slabosť na mladého Harryho. Ha-ha. ??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk