TOPFEST bude tento rok vážne TOP

pridal dominique 19.2.2013 o 13:09


Zima trvá akosi pridlho, tak si teraz na chvíľku predstavte leto, teplo, pivo a skvelú muziku. Skrátka Topfest 2013. Jedným z headlinerov jubilejného 10. ročníka festivalu bude okrem Iron Maiden aj kanadská hviezdna formácia BILLY TALENT. Tento rok to bude jednoducho pecka.

Ak by ste týchto bláznov nepoznali, tak ich v skratke predstavíme. Skupina Billy Talent vznikla v roku 1993. Začínali vystupovať pod menom Pezz a vydali aj debutový album Watoosh!. Momentálne sú na turné so svojim štvrtým albumom Dead Silence. Hrajú stále v nezmenenej zostave – spevákom je Ben Kowalewicz, gitaristom Ian D´Sa, basgitaristom Jon Gallant a na bubny hrá Aaron Solowoniuk.

Desiaty ročník festivalu Topfest sa bude konať od 27. do 29. júna 2013 na letisku v Piešťanoch. Okrem Iron Maiden a Billy Talent sa k potvrdeným účinkujúcim hlásia aj skupiny Ska-P, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Čechomor, Horkýže Slíže či IMT Smile. Permanentky sú dostupné v sieti Ticketportal za zvýhodnenú predpredajovú cenu 45 eur.

Vidíme sa?

Billy Talent

Iron Maiden







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk