O Khloe Kardashian už v X Factore nikto nestojí

pridal dominique 20.2.2013 o 12:25


A vôbec neviem prečo. Tak pekne sa usmievala a skoro vždy vedela, čo sa deje. To by sa teda malo rátať. Tvorcovia sa vraj zatiaľ opýtali len jej spolumoderátora Maria Lopeza, či bude moderovať aj tretiu sériu. Na Khloe akosi pozabudli. Hneď na to, ako sa jej zabudli opýtať, poskytla vyjadrenie pre New York Post, že ona sa vrátiť nechce. Hmm…

Tak potom je asi všetko v poriadku. Jednoducho, Khloe by do toho nešla, ani keby čo. Ani keby jej sľúbili pol bieleho domu a Obamovho psa. Za nič. Ona je vraj strašne busy. Musí natáčať sexi videá pre svojho muža a neviem ešte čo. Ale pracuje ťažko, lebo to Kardashianky robia.

Tvorcovia hudobnej show pozabudli na Khloe vraj aj preto, lebo im ako moderátorská dvojka s Mariom jednoducho nesedela. Brunetka by viac vynikla pri dvojmetrovom obrovi, ktorý nevie po anglicky. Poslednú vetu tuším nepovedali. Ale vraj: „ako na niekoho nového si počínala okay.“ To znamená v ich tajnej reči – úplne na nič. Keď je niečo v Amerike aspoň trošku dobré, je to brilliant, amazing, stunning, wonderful, terrific …nie just okay.

Nuž, život ide ďalej a my veríme, že vedľa bývalého policajta na bicykli sa objaví niekto šarmantný. S takou Courtney Stodden by mohla byť sranda. Vraj keď sa pýtajú študentov, kým by nechceli byť, Courtney patrí do prvej trojky. Popri bezdomovcoch a Hitlerovi.

 








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk