Hayden Panettiere je kráska na piatok

pridal zoe 22.2.2013 o 9:26


Hayden zdobí marcové vydanie časopisu NYLON, natáča nový seriál a opäť randí s ukrajinskou človečou horou.

Hayden je hviezdou nového seriálu Nashville, v ktorom hrá country speváčku. Seriál vyzerá byť natoľko úspešný, že ho v najbližšej dobe neplánujú zrušiť. Ak nie ste dvakrát veľkým fanúšikom country hudby a seriálov, ktoré hraničia s telenovelou, tak vás pravdepodobne seriál až tak nenadchne. Pre časopis NYLON sa Hayden rozhovorila o prechode z detskej hviezdičky na dospelú herečku aj o tom aké je ťažké randiť v Hollywoode:

„Prechod od detskej hviezdy na dospelú herečku bol pre mňa ťažký. Keď som bola dieťa, všetko bolo len o inštinktoch. Nikdy mi, napríklad, nenapadlo, že mi herectvo nemusí vyjsť. Keď som vyrástla natoľko, že som začala samú seba spytovať, začala som mať obavy a začala som o sebe pochybovať.“

„Je to skoro ako podpísať zmluvu. V tomto biznise neexistuje nič také ako je nezáväzné rande. A potom, keď si prechádzate rozchodom, je to akoby ste prechádzali rozvodom. Musíte s tým vyjsť na verejnosť, pretože ak vás niekedy uvidia s iným mužom alebo len s priateľom, automaticky usúdia, že ho podvádzate.“

Hayden sa so svojim ukrajinským boxerom Wladimirom Klitschkom rozišla v roku 2011 kvôli priveľkej vzdialenosti medzi oboma. V poslednej dobe ich však fotografi zachytili niekoľkokrát opäť spolu, držiac sa za ruky, idúc na spoločný obed, Wladimir týčiac sa nad Hayden sťaby stožiar.

Krpatá Hayden a jej obor Wladimir predvčerom na obede v Miami.

Hayden pre časopis NYLON.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk