Pink asi cvičí

pridal sugar 26.2.2013 o 21:21


Mi to tak napadlo. Pri bližšom skúmaní tejto fotografie.

Ak niekto nemá sádlo na bruchu tak je to rozhodne Pink. Takýto korytnačí pancier by chcelo veľa žien. A ešte viac mužov.

Pink na sebe od pôdu malej Vŕby poriadne zamakala. Jej dcérka  Willow Sage sa narodila v júni roku 2011, ale speváčka sa so zhadzovaním kíl nešla potrhať. Žiadne to typické celebritné: „Tak už to dieťa zo mňa vyberte, dajte ho pestúnke, zožente mi trénera a vyvarenú vodu z brokolice! Už o mesiac chcem vyzeraťlepšie  ako predtým! “ Nie, nie. Pink to urobila ináč a prudko normálne. Užívala si svoje bábätko, ktoré bolo naozaj vytúžené – v minulosti viackrát potratila. Chvíľu behala po svete guľatá a spokojná a svet, predstavte si, svet sa nezrútil!

Teraz má už malá Willow alebo po našom Vŕba viac ako rok a pol. A jej mama sa transformovala akoby išla do nových Transformerov hrať  Transformera meniaceho sa na auto a zároveň na kulturistku. Pink sa rysujú svaly všade, kde to len príroda na ženskom tele dovolí a možno ešte kúštik. Klobúk dole, musí byť za tým kopa driny. A nakoniec sa jej podarilo vyzerať lepšie ako pred tehotenstvom (a ani nemusela svoje šestonedelie tráviť od rána do večera vo fitku). Je štíhlejšia a, čo je dôležité, šťastnejšia. Nejaká som veľmi pozitívna a celé to tu zružovelo. Preto realita na záver: Nezabúdajte, že raz zomriete. Všetci. Kde bude vtedy ten váš Boh?!

 

Pink na pláži so svojou rodinkou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pink počas tehotenstva

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk