Britney Spears zošalie o pár sekúnd. Tri… dva… BUM!

pridal sugar 26.2.2013 o 15:02


UPOZORNENIE: Toto nie je fotka z Britvinho šibnutého obdobia. Je úplne novučká ako jej tmavá farba na vlasoch. História sa opakuje. Džízs Krajst. pomôž nám!

Len tak si kráčam v pyžame po ulici tra-la-la-la-láá. A kde to vlastne kráčam? Je to sen alebo nie? Bol aj X Factor sen? Prečo mi to nikto nechce povedať? Britney smutná. Moc smutná!

Britney Spears išla na tmavo. To by nebol žiaden veľký prečin, keby sa nám s tmavou farbou na jej hlave automaticky nespájalo aj jej temné obdobie, keď nevedela aký deň je. A rok. A kto vlastne je a čo tu robí. Bola som veľmi zvedavá ako Britnina slabušká myseľ zareaguje na fakt, že sa o ňu už Jason Ttrawick nestará, nepýta sa jej či užila lieky, či po sebe spláchla a podobne. Jej frajer mal na ňu rozhodne dobrý vplyv. Pri ňom schudla, dostala sa opäť do formy, pokračovala v kariére a miesto vymetania barov s kurvami (Paris Hellton, Lindsay Lohan…) trávila čas doma so svojimi synmi. A čo je takmer neuveriteľné – nespôsobila žiaden škandál.

Lenže so svojim snúbencom Jasonom Ttrawickom sa rozišla a teraz je zasa „sama doma a bohatá“. To neveští nič dobré, priatelia. Pripomeňme si, že stále nie je právne spôsobilá a na jej majetok ako aj ju a jej deti dozerá súdom určený poručník – jej otec. Novým poručníkom sa mal stať po svadbe práve Jason Ttrawick. Disponovať s obrovským majetkom svojej šibnutej ženy je určite lákavá predstava, tak prečo by sa s ňou rozchádzal, keď už bol tak blízko cieľa? Žeby Britney mala svetlú chvíľku a miesto hlasov v jej hlave sa sústredila na Jasonove úmysly? Je veľmi pravdepodobné, že práve Brit dala kopačky jemu, veď tento  inak neznámy producent nemal dôvod opúšťať zlatú baňu, na ktorú narazil. A možno ju mal naozaj rád… Ale rozhodne aj jej peniaze. Každý a rád peniaze. najmä keď žiadne nemá.

Britney sa vybrala cvičiť. V tomto. V niečom podobnom spávam. Ale rozhodne nechodím po ulici. Nie.

Britney prvýkrát vyvetrala svoje nové vlasy na Oscarovej afterparty. Vyzerala naozaj dobre, ale fotky vyššie celý dojem kazia.

Úúú, aj pohľad má sústredený, len ten úsmev je ako nalepený

Krásne!

A potom natrafíte na túto fotku a viete, že so sebou vzala aj svojich neviditeľných kamarátov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk