Perez Hilton, kde si vzal to dieťa?

pridal zoe 28.2.2013 o 19:58


Perez Hilton všetkých prekvapil správou o svojom otcovstve. 

Tento svetoznámy blogger a ohovárač celebrít, ktorý svoju orientáciu ukrýval asi tak ako Jenna Jameson cudne skrýva svoje kozy, prekvapil, keď oficiálne oznámil, že sa stal otcom. Na svojej stránke zverejnil aj fotografiu seba so svojim malým synom. Odkiaľ sa dieťa vzalo a z ktorej maternice vyšlo zostáva neznáme. Perez napísal:

„Drahí priatelia,

Chcem, aby ste to počuli priamo odo mňa a práve tu.

Som pripravený oznámiť vám, že som bol tento mesiac požehnaný narodením môjho prvého dieťaťa; krásneho a zdravého chlapčeka s množstvom vlasov na jeho malej hlavičke!

Moja rodina sa veľmi teší z tohto nového a milovaného prírastku.

Ďakujem vám, že ste privítali moju webovú stránku do vašich domovov, kancelárií, tried, mobilov a všade inde, kde ste mohli navštevovať všetkých mojich päť webových stránok.

A ďakujem, že ste privítali MŇA vo svojich životoch!

Pokorne vítam tohto malého muža v mojom živote. A je mi veľkou cťou a som pripravený viesť ho jeho vlastným životom.

S láskou,

Perez“

Pereza možno niektorí z vás, čo blúdia po bulvárnych stránkach poznajú. Pre tých, čo ho nepoznajú poviem iba toľko, že Perez je riadny exot, ktorý si z ohovárania celebrít na internete spravil pekný veľký tučný biznis. Perez bol pôvodne šialený tlsťoch miestami prudko pripomínajúci infantilného Jokera z Batmana s írskymi koreňmi. Dnes je už Perez vychudnutý a miestami pripomína šialenú špaldovú soletku. Vždy sa pýšil dobrými priateľskými vzťahmi s veľkými celebritami a mnoho jeho celebritných priateľov mu dnes blahoželalo k novému prírastku. A keď hovorím veľké celebrity, tak tým myslím polovyhorené celévriti ako je medzi inými aj Courtney Stodden, Paris Hilton, Backstreet Boys, Ricky Martin, Katie Price, Joe Jonas a Emma Bunton.

Perez Hilton kedysi.

A Perez Hilton dnes.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk