Čo si obliecť na večierok

pridal NoName 1.3.2013 o 12:20


Manžel Vás opäť po dlhom čase niekam pozval? Alebo sa chystáte vyraziť do ulíc s najlepšou kamarátkou?

Potrebujete jednoznačne pekné šaty. Aj keď ich máte možno plnú skriňu nenašli ste ten vhodný model práve na túto príležitosť? Alebo Vám už šaty nesedia, pretože konečne zabrala diéta a cítite sa skvele. Ale chcete to samozrejme aj ukázať!

Rôznych strihov šiat je na trhu veľa. Na každú postavu sa nájde vhodný model. Pre menšie prsia zvoľte šaty, ktoré sú v tejto oblasti nariasené alebo majú rôzne plastické aplikácie. Ak Vaša problémová zóna je v oblasti bokov vyskúšajte šaty s čiernou sukňovou a farebnou prsnou časťou. Väčšie bruško sa dá kamuflovať vhodným strihom avšak pozor treba dávať na to aby na Vás šaty neplávali. Táto skutočnosť Vám totiž pridá kilá naviac. Ideálne miery môžete dosiahnuť aj užívaním spaľovačov tukov.

Pri výbere vhodných šiat vo všeobecnosti platí, že netreba upozorňovať na partie, ktoré nie sú lichotivé ale je dobré zvýrazniť partie, ktoré sa Vám páčia. Ak máte bujné poprsie a ste naň pyšná kľudne zvoľte šaty s výstrihom, avšak pozor na účel za akým sa takto obliekate. Pri romantickej večery s manželom netreba mať strach, iba ak by Vás priskoro ťahal z reštaurácie domov. ?? Problém však môže nastať ak sa takto nahodíte na firemný večierok! Podnapití kolegovia ale možno aj šéf by si to nemuseli vyložiť správne a Vy by ste následne museli čeliť neslušným návrhom a uštipačným poznámkam, prípade rýchlo utekať z večierka. Veľmi zraňujúce môžu byť aj následné komentáre v práci, ktorých sa len tak ľahko nezbavíte.

Šaty sú vybraté a nachystané. Pre celkový dojem je samozrejmosťou make-up, nielen že dotvorí celkový dojem ale správnym výberom farieb a intenzity líčenia docielite rôzny výsledok. Výrazné líčenie sa hodí samozrejme na večer ale ak máte v pláne si obliecť výrazné šaty, prípadne extravagantnú bižutériu, môžete zvoliť aj jemnejšie líčenie. Aby celkový dojem pôsobil prirodzene a korešpondoval aj s cieľom Vášho povyrazenia.

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk