Ako Justin Bieber devätnástku oslavoval

pridal sugar 1.3.2013 o 9:01


„Uhgoh ble duden tondada chaten…uga, “ to posledné zamrmlal Bieber, keď sa zo včera na dnes vrátil z oslavy svojich 19. narodenín. Nikto nevie čo tým chcel povedať. Možno kázal svojmu asistentovi, aby mu, keď sa na obed zobudí, doniesol Fatru.

„Čo tu robíte, kamaráti? Dumbo, Káčer Donald a ty, zmenšený Transformer? Prfemeníš sa na nejaké autíčko? Prosíím.“

Milý Justin Bieber,

Asi ťa mám rada. Začína byť s tebou strašne veľká sranda. Napíšem ti čo si vyviedol naposledy, aby si si hneď po zobudení mohol vyplniť okno, keďže posledné na čo sa pamätáš je, že si z Kanady. No takže si v Londýne. Nie!  Londýn nie je hlavné mesto Berlína, lebo Berlín nie je štát, ale ďalšie mesto v Európe… Čože?! Európa nie je v Afrike!  Džízs!!!? Vieščo? Kašli na geografiu, zabudla som, že si strednú absolvoval na koncertných šnúrach so súkromnou učkou, ktorá ti za každých 500 dolárov dala pokoj.

Takže ešte raz a pomaly. Si v hoteli v… to je jedno kde. Včera si mal koncert v Anglicku. Po koncerte si išiel oslavovať, lebo sa blížila polnoc a s ňou aj 1. marec, tvoje narodky.  Devätnásť a stále žiadna menštruácia sa neholíš, čo? Nevadí. Tá testosterónová kúra pomôže, veď už aj telo sa ti pekne formuje a nevyzeráš viac ako nakrátko ostrihaná baletka.

Čiže, išiel si oslavovať svoje birthday, a to teda musela byť párty! Aj tričko si si niekde zabudol. Ale to sa stáva, keď je človek naliaty. Alebo nejak inak omámený. Stráca veci a súdnosť. A pojem o teplote. Veru, v Londýne, včera v noci muselo byť strašne horúco. Huh? Že Londýn je tým známy, lebo má púšť? Kriste, on nemá púšť! To bolo myslené ironicky… Nevermind. Do hotela si sa vrátil nadránom nadratý. A to si sa ešte nedávno kajal za to, že si fajčil marišku. Načo sa kajáš, keď potom prídeš z klubu bez polovice oblečenia?  Okej, máš narodeniny tak si uži. Ale potom sa nekajaj, je to trápne. Neboj sa, mamy svoje mladušké dcéry na tvoje koncerty pustia. Žiadny rodič nechce, aby sa jeho tínejdž dcéra pokúsila o samovraždu.

PS: Porozmýšľaj ešte nad tým doplnením základných vedomostí. Pamätáš ako si v šou Davida Lettermana nazval Sixtínsku kaplnku (Sistine Chapel) Šestnástou kaplnkou (Sixteenth Chapel)? To bolo…blbé.

S láskou Sugar

Na budúci rok, po oslave dvadsiatky, príde z párty úplne rovnako. Aj nohavice  bude mať takto nízko. Len boxerky si zabudne…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk