Čo robili cez víkend…

pridal zoe 4.3.2013 o 14:50


Základné pravidlo mestskej hromadnej dopravy pre všetkých idiotov tam vonku: Ak mám v ušiach slúchadlá, nechcem sa s tebou rozprávať ty otravný cvok a keď mi vytiahneš slúchadlo z uší, tak mi je jedno, že si 90-ročná babička z Mrázika; bude ťa to mrzieť! A teraz sa pozrime, čo robili celebrity cez víkend…

Jessica Alba sa vybrala s dcérou do Paríža. Tá jej dcéra je už chúďa tak vyformované na obraz mamičkin, že ju každé ráno nútia piť kávu. Veď sa na ne pozrite. Akoby jednej slina z oka vypadla. Či tak nejak.

Camilla Belle si cez víkend pobehala po pláži.

Na pláži sa vyskytla i Britney Spears, ktorá tam venčila svoje deti.

Zatiaľčo sa jej sestra Jamie Lynn cez víkend zasnúbila s biznismenom Jamiem Watsonom. Nie je to divné, keď pri sexe kričia vlastné meno?

Natalie Portman kúpila chlieb, maslo a rožky.

Charlize Theron vzala svojho černoška ku kaderníkovi skosiť mu hlavičku.

Fergie sa úspešne spárila s kohútom na sestrinej rozlúčke so slobodou.

Ashley Benson sa špacírovala po New Yorku v červených topánkach. A viete, čo sa hovorí o ženách, čo nosia červené topánky? Že vždy lepšie ako to chúďa, ktorému nevydalo v červených legínach tam za Ashley…

Miley Cyrus trávila víkend v nahrávacom štúdiu. Podľa jej nového imidžu tipujem, že zo seba potila rockovejšie verzie. A vraždila bárbiny.

No a časť posádky zo seriálu Modern Family sa cez víkend na pol hodiny zasekla v preplnenom výťahu, ktorý ich mal dostať na miesto konania charitatívnej akcie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk