Selena Gomez a Retro

pridal sugar 5.3.2013 o 17:32


Pre tých, ktorí sa neorientujú v móde (heterosexuálni muži, nebezpečne vyzerajúce lesby, bezdomovci a všetci ostatní, ktorých som zabudla uraziť): „Retro“ nie je cool prezývka Seleninho nového boyfrienda. Žiadneho nemá. Klebety sú falošné a ona je single. Ale dlho nebude, veď pozrite na ňu. Na ňu som povedala. Do tváre, chlapi!

 

Selena je naozaj pekná baba. Keby sa narodila v indiánskom kmeni, nazvali by ju „Abhirati quanaja biditi dutu agastya“. Alebo teda „Utešená tvár, ktorá sa zmýli len raz.“ Ten omyl bol samozrejme Bíbr. Nebzučte toľko, belieberky!!! Viete ako by Indiáni nazvali vás? „Quanatiči bajati„. A ani vám nepoviem čo to znamená.

Selena išla spolu s tímom hairstylisov, stylistov a iných istov do púšte, nahodila na seba retro veci a fotila sa. Nikto netuší prečo, ale svedčalo jej to. A to je na Hollywood dostatočný dôvod. Že niekto pózuje lebo je pekný. Možno sa fotila pre nejaký časopis, možno pre módnu značku a možno len preto, lebo vedela, že sugar hľadá námet na pikošku.

Je zvláštne o sebe hovoriť v tretej osobe. Ale chytľavé. Aha: „Sugar chce Marlenku. Sugar trápi, že ľudia neseparujú a niekedy ani ona nie. Sugar má teóriu, že každý je niekoho životná láska, ale každý je aj pre niekoho strašný kokot. Sugar nevie čo k pikoške o Selene Gomez v púšti napísať ďalej, a tak píše o sebe v tretej o sobe a o tom, že nevie čo k pikoške o Selene Gomez v púšti napísať ďalej.“ Vidíte. Celkom mi to ide. Mala by som takéto statusy vyhadzovať na fejsbúk, na ktorom nevyhadzujem nič, lebo „Sugar naozaj nemá čas vyhadzovať  na FB fotky svojej večere a písať o tom aká zas bola zápcha v meste. Sugar niekedy nechápať tento svet.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk