Rosie Huntington-Whiteley… lebo medveď

pridal sugar 5.3.2013 o 15:11


Teda nie medveď ale pes. Pes plávajúci v mori. S loptičkou v papuli. Jééj. A aby toho nebolo málo, tak ešte naviac zadok. Rosiin.

Rosie Huntington-Whiteley všetci poznáte. Lebo potom, čo Megan vykopli z Transformerov kvôli jej napichanej nevymáchanej…ústam, nahradila ju práve táto „blondska.“ Režisér Transformerov Michael Bay si povedal, že jednu peknú tváričku nahradí druhou a ono to vyjde. A predstavte si, vyšlo to. Prachy sa zarobili. A aby to bolo ešte všetko vtipnejšie, chystá sa Transformer 4 bez Shiu LaBeoufa. Lebo, keď sa  producenti rozhodnú vytĺcť doláre z ďalšieho osudu autobotov, tak ich neodradí ani taký malý faktík, že hlavný hrdina sa tejto parády nezúčastní. Inak viete kto ho nahradí? Mark Wahlberg. Lebo títo dvaja sú si tak podobní ak hlas Courtney Stodden a Celine Dion.

Rosie Huntington-Whiteley (25) sa namiesto filmovej kariére venuje najmä svojej pôvodnej práci – modelingu. Hranie ju však stále láka  – neodradilo ju ani niekoľko nominácii na Zlatú malinu, ktoré si po účinkovaní v Transformers: Dark of the Moon vyslúžila. V roku 2014 by sa mala objaviť vo filme Mad Max. Okrem kariéry modelkoherečky sa stíha venovať aj svojmu súkromiu. Už dlhší čas chodí s Jason Stathamom, ktorého guľky rada kontroluje (či sa nezmenil ich počet). Má rada dlhé prechádzky po pláži so psom, háčkovanie a odmrazovanie chladničiek. (Tie posledné dve záľuby nie sú overené).

Rosie sa na Oscarovej afterparty objavila ako barmanka z westernoviek







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk