Ako Majka z Gurunu naserkala fanúšikov Justina Biebera

pridal zoe 5.3.2013 o 9:15


Všetci fanúšikovia Justina Biebera, známi pod pomenovaním bemberovia a bembeřice (tak nejako), ktorí si kúpili lístok na Justinov koncert v Londýne boli nakoniec neuveriteľne sklamaní, keď na Justina čakali niekoľko hodín a nakoniec sa aj tak zjavila Majka z Gurunu. 

Včera sa otvorili brány O2 Arény v Londýne o 18:30. Justinov koncert bol naplánovaný na 20:30, ale Majka z Gurunu dorazila na koncert až o 22:30. Nikto nevedel, kde tak dlho trčala, pretože Justinovi hovorcovia sa k tomuto trapasu ešte nevyjadrili. Ono by to, ľudia zlatí, ani taký trapas nebol keby Justinovu základňu fanúšikov tvorili dorastení ľudia, ktorí môžu ísť do postele kedy sa im zachce. Ale keďže Justin má výhradne fanúšikov s večierkou o desiatej, mnoho ľudí opustilo koncert hneď po prvých pesničkách so slzami v očiach ťahajúc mamu za rukáv.

Jeden z koncertujúcich sa vyjadril takto:

„Ja som zostal! Ale mnoho ľudí muselo odísť skôr, pretože posledné metro odchádzalo o polnoci a ľudia sa potrebovali dostať domov. A on sa ani neospravedlnil. To bolo na tom to najhoršie…Moja mamka zaplatila za päť lístkov takže nie je práve šťastná.“

…povedal jedenásťročný Augustín stískajúc svojho macíka v pyžamku s vláčikmi.

Bieberovým predskokanom bola Carly Rae Jepsen, ktorá na chvíľu zabavila publikum, ale naozaj len na chvíľu lebo Carly sa pobrala o 21:00 a Justin dorazil až o hodinu a pol po nej. Medzitým divákom púšťali nahrávky Michaela Jacksona. Mimochodom, po toľkých Justinových prirovnaniach samého seba ku Michaelovi, by som sa vôbec nedivila keby ho Michaelov duch začal mátať a žiadať pomstu. Možno je to práve poltergeist Michael, kto Justinovi kradne tričká a sťahuje gate…Aby Justin nielen bol, ale aj vyzeral ako debil.

K tým chýbajúcim tričkám ešte…Herečka Olivia Wilde sa po Justinovej oslave narodenín na twitteri vyjadrila ku jeho chýbajúcej garderóbe:

„Bieber, daj na seba to po**bané tričko. (Teda pokiaľ si neprišiel o všetky tričká v ohni, v tom prípade úprimnú sústrasť a prosím obstaraj si nové tričko.)“

Majka z Gurunu na včerajšom koncerte v Londýne.

Naučte sa tancovať ako taký magor.

Krok 1.

Krok 2.

Krok 3.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk