Herci zo seriálu „V siedmom nebi“ kedysi a dnes

pridal sugar 6.3.2013 o 12:56


„Čas je sviňa.“ (sugar)

Pamätáte sa na seriál „V siedmom nebi“? Dávali to cez víkend a hrala v ňom Jessica Biel. Kto by povedal, že to dotiahne tak ďaleko. Na strieborné plátno a do manželskej lože s Justinom Timberlakeom. Mená ostatných si nepamätám, však načo. Nikto ďalší z hlavných hrdinov neurobil dieru do sveta. Niekedy vidím reverenda Erica Camdena v nejakom béčkovom filme, a tak si poviem: „Aha, ten hral V siedmom nebi“. Prísť ako prvý na to kde ste už videli toho herca hrať je nádherná satisfakcia, pretože je jasné, že tí čo pozerajú s vami majú pomalšie mozgy. No nie? No áno!

Tento seriál som nejak zvlášť rada nemala, ale zase som ho až tak nenenávidela, aby čas urobil Barrymu Watsonovi (ten najstarší, fešný syn reverenda) to čo mu urobil. Túto pikošku by som chcela zakončiť úvahou, že keby reverendi, alebo teda kňazi mohli mať deti, tak sú hneď v lepšej nálade ( lebo takto ich majú aj tak, ale sú stále v strese, že na to niekto príde). Aj kázne by mali zaujímavejšie. Nie len všelijaké listy Korinťanom, ale aj pekne zo života.

 

Týchto si v seriáli pamätám:

Reverend Eric Camden (Stephen Collins)

 

 

 

Annie Camden (Catherine Hicks) je mladšia alebo staršia sestra Kamily Magálovej

 

 

 

Simon (David Gallagher). Davidove najväčšie životné víťazstvo bolo, že sexoval s Megan Fox. Ale ešte predtým ako si dala spraviť plastiky, takže je to na uvážení.

 

 

 

Mary (Jessica Biel)

 

Ruthie (Mackenzie Rosman)

 

 

 

Lucy (Beverley Mitchell)

 

Andrew Keegan (Wilson)

 

 

 

 

Cecilia (Ashlee Simpson)

 

 

A týchto si v seriáli vôbec nepamätám:

Ben (Geoff Stults)

 

 

 

Sandy Jameson (Haylie Duff)

 

 

 

Chandler Hampton (Jeremy London)

 

 

 

Roxanne (Rachel Blanchard)

 

 

 

Martin (Tyler Hoechlin)

Obrázky z kozuba

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk