Reese Witherspoon, Cameron Diaz a Drew Barrymore v bikinách

pridal sugar 8.3.2013 o 22:17


Spolu na dovolenke v Mexiku.

Reese Witherspoon sa kamaráti s Cameron Diaz a Drew Barrymore. To, že  Cameron Diaz a Drew Barrymore sa kamartátia vieme už dávno, však spolu hrali v Charlieho anjeloch. Lucy Liu však na dámsku jazdu do Mexika nezobrali, možno preto, že nie je teraz nejako v kurze. A oni sú hviezdy prvej akosti. Ale nie táram, oni určite nesúdia ľudí podla toho či sú in alebo out, ako to robí Kim Kardashian. V skutočnosti je však naozaj dobrá otázka, čo sa stalo s kariérou Lucy Liu. Neviete niekto?

No takže Cameron a Drew zobrali do trojky Reese. Drew a Witherspoonka si rozhodne majú čo povedať, keďže sa minulý rok po lete stali matkami. Reese je už v materstve zabehaná dávno – má tri deti, kým Drew je novopečená mamička a nejaké rady sa jej rozhodne zídu. Cameron všetky tieto reči zapálených matiek musí strpieť aj keď ona by sa radšej určite bavila o dvíhaní činiek, živote bez záväzkov a vysokom množstve testosterónu. Nikdy by som nepovedala, že raz sa mi bude Cameron, krásna modrooká Cameron podobať na chlapa, ale áno. Podobá.

 

Tieto fotky celkom potešia, aj keď je pravda že všetky 3 už majú svoje roky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vypulírované

A aby sme tu mali aj riadnu samicu, tak pridávam ešte Rihanninu fotku, ktorú vycapila na svoj instagram







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk